Teo Trandafir, implicată într-un proces de înșelăciune. Ce se întâmplă cu prezentatoarea după ce emisiunea i-a fost scoasă din grila Kanal D

Teo Trandafir, implicată într-un proces de înșelăciune. Ce se întâmplă cu prezentatoarea după ce emisiunea i-a fost scoasă din grila Kanal D
Foto: captura video.

După ce i-a fost scoasă emisiunea din grila Kanal D, Teo Trandafir se confruntă cu noi probleme. Prezentatoarea a spus că va reveni din toamnă pe micile ecrane într-un format cu totul nou, deși se speculează că ar fi vorba de o „vacanță” forțată de audiența slabă din ultima perioadă.

Acum, vedeta este citată la tribunal, deoarece un grup infracțional ar fi comis ilegalități în numele acesteia. Ca persoană publică, Teo Trandafir s-a confruntat cu multe obstacole și probleme de-a lungul anilor.

Ce s-a întâmplat cu Teo Trandafir

În perioada anilor 2015-2016, un grup infracțional ar fi creat conturi false cu identitatea prezentatoarei, reușind astfel să strângă numeroase fonduri. Prin urmare, numele acesteia apare acum într-un proces de înșelăciune.

Potrivit DIICOT, cei patru suspecți ar fi reușit să strângă o sumă de zeci de mii de dolari, folosind identitatea prezentatoarei TV.

„În perioada 1 ianuarie 2015 – 2 august 2016, pe numele celor patru suspecţi (grupul infracțional, n.r.) au fost efectuate, prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani, 360 de tranzacţii de la 273 de persoane vătămate, suma totală transferată fiind în valoare de 33.853 dolari şi 1.000 lei”, anunța DIICOT, în 2016.

Imaginea lui Teo Trandafir, folosită pentru escrocherii

Un caz similar s-a întâmplat când imaginea lui Teo Trandafir a fost folosită fără acordul ei pentru promovarea unor pastile de slăbit. În consecință, vedeta a postat un videoclip pe rețelele de socializare prin care și-a informat urmăritorii că nu a slăbit cu ajutorul pastilelor și că este vorba de un furt de imagine.

„NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI! Cred că am răspuns unor sute de mesaje, adresate mie în scris: E adevărat că ai slăbit cu un produs din cutie?’ De fiecare dată era alt produs, am ajuns să cred că apar zilnic asemenea furturi de imagine.

Acum răspund și printr-un filmuleț care sper să mai lămurească din mister. Nu vă lăsați păcăliți! Dacă voi crede într-un produs de orice fel, îi voi rosti eu numele. Cu vocea mea.

Pentru toate fetele frumoase și deștepte care mă întreabă cum am slăbit, răspunsul meu este unul singur. Cu siguranță nu cu ajutorul unor pastile despre care se vorbește pe net. Este doar o minciună, un furt de imagine, care ar merita pedepsit”, a spus Teo Trandafir pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe