Thalia, mesaj emoționant despre Nadia Comăneci: „A fost pentru mine o influență majoră. Nadia, te iubesc!” / Reacția marii gimnaste (VIDEO)

Thalia, mesaj emoționant despre Nadia Comăneci: „A fost pentru mine o influență majoră. Nadia, te iubesc!” / Reacția marii gimnaste (VIDEO)
Thalia, mesaj pentru Nadia Comăneci: „Te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot!”. Sursă foto: Hepta - FameFlynet / AO IMAGES/FAMEFLYNET PICTURES

Thalia a avut o izbucnire de bucurie când a aflat că Nadia Comăneci, idolul ei din copilărie, i-a apreciat aparițiile în mai multe publicații. Artista a vorbit, într-un mesaj pe Instagram, despre cât de mult a admirat-o pe fosta mare gimnastă atunci când era mică și a mărturisit că acum, primind like-uri de la Comăneci, simte că a ajuns „într-un cerc complet”. Fosta sportivă a reacționat la mesajul Thaliei.

Thalia, despre Nadia Comăneci

„Dragilor, vreau să vă spun ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să urlu de fericire! Când eram copil eram o mare fană a Nadiei Comăneci. Ea a fost pentru mine o influență majoră, aveam postere cu ea în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga medaliile și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile.

A fost pentru mine un reper și omul care m-a inspirat de-a lungul timpului

Ieri am văzut că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și mi-am dat seama că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița care visa la fetița campioană. Nadia, te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot!”, a spus Thalia.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Reacția Nadiei Comăneci la mesajul Thaliei

„Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb! Felicitări pentru fabuloasa ta carieră. Îți transmit îmbrățișări ție și familiei tale. Sper să ne vedem curând!”, i-a scris Nadia Comăneci Thaliei, pe pagina sa de Telegram.

Urmăriți B1TV.ro și pe