Theo Rose a postat noi imagini cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Artista abia așteaptă să devină mămică

Theo Rose a postat noi imagini cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Artista abia așteaptă să devină mămică
Sursa Foto: Instagram/ @theorose.official

Theo Rose abia așteaptă să devină mamică și nu-i este frică să se afișeze cu burtica de gravidă.

Theo Rose este însărcinată în cinci luni, iar nașterea primului său copil se apropie, cântăreața fiind mai entuziasmată ca niciodată.

„Nu e ușor să fii femeie gravidă”

Din fericire pentru fanii acesteia, vedeta postează din ce în ce mai mult poze cu burta de gravidă pe rețelele de socializare.

Foto: captură Instagram

În ciuda faptului că Theo Rose este încântată că va deveni mamă, ea a recunoscut că are emoții foarte mari. Theo susține că până și partenerul ei de viață, Anghel Damian, este cuprins de griji.

„Toată lumea trăiește asta și Anghel mai mult decât mine, pe el îl ia cu leșin la fiecare control, la fiecare indicație a medicului, că apar tot felul de situații neprevăzute. La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmpla ceva. E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă.

Te gândești și după naștere dacă o să fii o mamă potrivită, dacă te descurci, mă apucă tot felul de gânduri.(…) Eu îmi doresc să-mi continui activitatea cu totul și mă gândesc că cel mai greu este să fii plecată și să fie ceva, să fie răcit sau să aibă o problemă. Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul.”, a declarat artista într-un interviu, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)