Theo Rose, prima apariție alături de noul ei iubit, Anghel Damian. Cântăreața a postat imaginile pe contul său de Instagram

Theo Rose, prima apariție alături de noul ei iubit, Anghel Damian. Cântăreața a postat imaginile pe contul său de Instagram
Foto: Captură Instagram

Fanii lui Theo Rose au putut admira noul cuplul de pe scena românească. Cântăreața s-a afișat pentru prima dată alături de bărbatul care îi face zilele mai frumoase și care, totodată, îi este și șef pe platourile de filmare. Artista a împărtășit imagini în care este alături de iubitul său, Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian, primele imagini împreună

După despărțirea de fostul său partener de viață, Alex Leonte, Theo Rose a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian. Cei doi se află la un restaurant de la malul Mării Negre, alături de alți prieteni de-ai cântăreței, iar Theo Rose nu a putut să nu imortalizeze momentul.

În imaginile distribuite, cuplul pare să fie fericit, dovadă sunt zâmbetele tinerilor, relatează Spy News.

Recent, cântăreața a împlinit 25 de ani și cu această ocazie, cuplul evadase din București.

„Vă mulţumesc mult pentru mesaje, pentru urări, azi e Sfânta Teodora de la Sihla şi le urez şi eu La mulţi ani tuturor sărbătoriţilor. Mâine e ziua mea de naştere, aşa că mă petrec la dublu, în linişte ca niciodată. Am scos corpul ăsta la juma de preţ la bronzat”

Ulterior, și Anghel Damian a publicat un scurt filmuleț, de unde reiese că erau împreună, șezlongurile și locația fiind aceeași.

Ce a spus Anghel Damian despre relația cu Theo

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian.

Theo Rose a declarat pe contul ei de Instagram că ea nu este indiferentă la ce spune lumea, dar nu este vina ei că lucrurile au luat această întorsătură.

Urmăriți B1TV.ro și pe