Theo Rose a răbufnit, după ce lumea a judecat-o pentru despărțirea de Alex Leonte. Ce declarații a făcut artista: „Să știți că eu nu mă fac că plouă!”

Theo Rose a răbufnit, după ce lumea a judecat-o pentru despărțirea de Alex Leonte. Ce declarații a făcut artista: „Să știți că eu nu mă fac că plouă!”
Foto: Instagram

Theo Rose și Alex Leonte au decis, pe cale amicală, să pună capăt relației lor de cinci ani. După ce a fost surprinsă în presă în brațele altui bărbat, artista a decis să facă anunțul pe rețelele de socializare și să mărturisească că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu, deoarece lucrurile nu mai mergeau destul de bine între ei. Imediat a urmat un val de judecăți din partea fanilor.

Ce reacție a avut Theo Rose la criticile fanilor

Theo Rose a declarat pe contul ei de Instagram că ea nu este indiferentă la ce spune lumea, dar nu este vina ei că lucrurile au luat această întorsătură, relatează Spy News.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine.

Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întâmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea.

 La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus artista pe InstaStory.

Ce a mărturisit, inițial, Theo Rose despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte

După ce în mass media au apărut mai multe imagini cu Theo Rose și noua ei iubire, artista a decis să confirme că relația sa cu Alex s-a încheiat. Ea a făcut un anunțpe rețelele de socializare.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe