Titi Aur, dezvăluri despre momentele grele din spital. Starea fostului campion de raliuri s-a îmbunătățit ușor, însă rămâne dependent de oxigen

Titi Aur, dezvăluri despre momentele grele din spital. Starea fostului campion de raliuri s-a îmbunătățit ușor, însă rămâne dependent de oxigen

Detalii de ultimă orădespre starea lui de sănătate a lui Titi Aur, internat într-un spital din Bârlad, după ce a suferit coimplicații ale infecției cu COVID-19.Pilotul de raliuria scris pe contul său oficial de Facebook un mesaj în care a povestit cu ce se confruntă de aproape două săptămâni. Fostul campion, în vârstă de 57 de ani, a povestit că se simte puțin mai bine, însă este în continuare dependent de oxigen. În șase zile, Titi Aur spune că a fost capabil să respire doar20 minute fără mască.

„Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puțin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen și sper că într-o săptămâna să pot să părăsesc spitalul, bineînțeles după refacerea analizelor.

Nu sunt omul care își pune viață personală pe facebook sau în comunicărifrecvente, dar experiență COVID mă face să va transmit ceea că am simțit.
După șase zile cu masca de oxigen la două surse cu peste 20 litri/min, timp în care m-am simțit ’strâns de gât’ și cu senzații dese de atac de panică, am reușit să respir 20 min fără masca.
M-am născut a două oară!!!!

Din păcate mai există și minți ’zăpăcite’ care susțîn că e fake. Dacă nu ar fi fost și astfel de comentarii ar fi însemnat că am ajuns în RĂI
Încercați să va feriți de acest virus pentru că el chiar există și ATENȚIE, cei care susțineți public contrariul și tratamentul făcut acasă ’după ureche’, puteți deveni autorii morali a unor tragedii la care se expun cei care cred în voi
„, scriefostul mare campion.

Titi Aur spune că a respectat cu sfințenie regulile sanitare

Titi Aur a anunțat că este infectat cu COVID-19 pe 28 martie. El era acasă la Bârlad și a avut câteva reacții caudate, respectiv senzație de oboseală, friguri și o ușoară tuse. Astfel că s-a dus să se testeze, iar rezultatul a fost pozitiv.

„Știam despre COVID, nu fac parte din cei care spun că nu există, am purtat mască mereu, chiar îmi spuneau colegii că nu mi-au văzut fața de un an de zile. Am umblat cu mască, am încercat să mă protejez. Am înțeles că dacă faci parte din cei 85% cu o formă relativ ușoară, poți să treci mai ușor, dar dacă ești ghinionist să fii în cei 15%, este foarte important să ajungi cât mai repede la spital”, a mai adaugat pilotul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari