Top 5 cupluri celebre care urmau să își spună „da” pentru totdeauna anul acesta (FOTO)

Top 5 cupluri celebre care urmau să își spună „da” pentru totdeauna anul acesta (FOTO)
sursa Foto: pixabay

Mai multe cupluri celebre urmau să se căsătorească anul acesta, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurilor. Desigur, nu doar celebritățile se află în această situație. Mulți oameni au fost nevoiți să renunțe la planurile diverse pe care le aveau pentru 2020. Revenind la celebritățile noastre preferate, acestea erau nerăbdătoare să își spună „da” pentru totdeauna, însă au pus pe pauză totul și așteaptă să vadă cum vor decurge lucrurile pentru a clădi planuri noi.

5 cupluri celebra care urmau să se căsătorească anul acesta

Jennifer lopez și Alex Rodriguez

Jennifer lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în martie 2019 în timpul unei vacanțe de vis în Bahamas. Inelul de logodnă care i-a fost dăruit celebrei cântărețe de către iubitul ei valoarează cinci milioane de dolari, iar dacă luam în considerare această sumă, nunta se aștepta a fi pe măsură. Marele eveniment trebuia să aibă loc în această vară, potrivit glamour.es.

Însă, după cum însăși Jennifer Lopez i-a mărturisit lui Ellen DeGeneres într-un interviu acordat prin video call, cei doi îndrăgostiți nu știu ce se va petrece în următoarele luni. Prin urmare, nu s-au gândit încă la o altă dată.

Top 5 cupluri celebre care urmau să își spună „da” pentru totdeauna anul acesta

3.9.19

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Katy Perry și Orlando Bloom

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit pe 14 februarie 2019 în timpul unei petreceri, unde au fost însoțiți de familia și prietenii lor.

La sfârșitul anului trecut, celebra cântăreața a rămas însărcinată, fdar acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să înceapă să își planifice nunta, care urma să aibă loc în Japonia. Katy Perry și Orlando Bloom voiau să se căsătorească primăvara aceasta, însă, situația creată de noul virus i-a obligat să pună totul pe pauză și să amâne marele eveniment.

În acest moment, aceștia așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, o fetiță. Acestea fiind zise, Katy Perry și Orlando Bloom nu au avut de ales decât să uite de nunta lor pentru un timp. Tot în acest context, Katy Perry își dorea să pășească spre altar în timp ce era însărcinată, după cum surse au declarat pentru publicația People.

Top 5 cupluri celebre care urmau să își spună „da” pentru totdeauna anul acesta

James Middleton și Alizée Thévenet

Alizée Thévenet i-a spus un „da” din toată inima lui James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton, în octombrie 2019. Chiar dacă cei doi sunt foarte privați atunci când vine vorba de viața lor persoanlă, se crede că James Middleton și Alizée Thévenet urmau să se căsătorească în această primăvară sau vară.

Acum, cuplul este izolat împreună cu familia Middleton și trebuie să mai aștepte pentru a-și vedea visul îndeplinit.

James Middleton și Alizée Thévenet s-au cunoscut în vara lui 2018, potrivit Daily Mail. După aceaa, relația lor a progresat repede și au devenit de nedespărțiți.

Beatrice de York și Edoardo Mapelli Mozzi

Beatrice de York și Edoardo Mapelli Mozzi își doreau să facă din nunta lor un eveniment restrâns și puțin regal pe data de 29 mai la Palatul St. James. Însă, cum toată lumea se află în izolare, nu le-a rămas nimic de făcut decât să amâne nunta.

Cei doi nu au găsit o altă dată și, cine știe, poate la marele eveniment vor fi prezenți și Meghan markle și prințul Harry, având în vedere noiile informații potrivit cărora au fost reluate legăturile de familie.

Top 5 cupluri celebre care urmau să își spună „da” pentru totdeauna anul acesta

Emma Stone și Dave McCary

Emma Stone și Dave McCary au anunțat în decembrie pe contul lui Dave de Instagram că s-au logodit. Nu au dezvăluit și data la care urma să aibă loc nunta, însă, se crede că marele eveniment ar fi urmat să aibă loc în primăvara sau vara aceasta.

Fanii actriței, care au văzut o apariției de-ale Emmei Stone într-o conversație pe YouTube, au constata că aceasta purta ceva asemănător unui inel de nuntă, de unde au dedus faptul că Emma Stone și Dave McCary s-au căsătorit în secret și într-un mod discret.

În cazul în care este adevărat, este posibil ca faimosul cuplu să fi amânat petrecerea până după ce oamenii vor ieși din izolare.

Top 5 cupluri celebre care urmau să își spună „da” pentru totdeauna anul acesta

A post shared by @ davemccary on

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:37 - Ceartă cu miză de 6,5 de milioane de euro în Vrancea, după dezastrul de la sfârșitul săptămânii trecute. Prefectul Nicușor Halici acuză firmele lui Victor Roman că nu deszăpezesc, conform contractului, drumurile județene
09:36 - Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România în urma votului publicului, Jorge a părăsit și el competiția din motive medicale. Cum a reacționat Bianca Patrichi
09:34 - Două droguri sintetice fac ravagii în rândul adolescenților din România. Motivul pentru care nu au fost interzise până acum
09:29 - Arad: Un bărbat a spânzurat un câine, în timp ce vecinul său îl ruga să elibereze animalul
09:24 - Psihologul Mirela Zivari, după cazul din Bacău: Copiii care inițiază agresiunea sunt de obicei și ei victimele unor abuzuri, iar școala devine arena unde își pot descărca toate furiile și nemulțumirile (VIDEO)
09:14 - O fată de 17 ani din Teleorman a fost dezbrăcată şi pipăită de ambulanțierul care a venit să o ajute. Mama ei a sesizat poliția
09:07 - Sursele eoliene și solare au generat mai multă electricitate în UE decât gazele naturale. Ember Energy: „Europa a evitat ce era mai rău din criza energetică”
09:04 - Mai bine de jumătate dintre românii din țară sunt inactivi profesional. Doar 16% din populație are studii superioare
08:58 - Coreea de Sud și Statele Unite au răspuns la amenințările Coreei de Nord cu efectuarea unor operațiuni aeriene / A fost folosit un bombardier strategic american și avioane de luptă furtive
08:43 - Arabia Saudită ar fi de acord cu intrarea Rusiei în Confederația Asiatică de Fotbal. Rușii nu exclud o eventuală aderare la AFC