Totul despre cântăreaţa Anna Lesko şi iubiţii din viaţa ei: Cum a evoluat sexy artista de la piesa “Ard în flăcări” (Galerie FOTO)

Anna Lesko, cântăreața și pictorița cu rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău, pe 10 ianuarie 1979.

Talentul muzical pare să vină de la tatăl artistei, care cânta la mai multe instrumente, precum chitară și acordeon, desi lucra în domeniul construcțiilor.

Încă din copilărie, Anna s-a simțit bine pe scenă, fiind implicată într-un cerc de dansuri populare.

Eram un adult în copilărie, fapt ce m-a ajutat să cresc organizată și disciplinată. Acum trăiesc în armonie cu mine”, își amintește artista despre acei ani.

La 17 ani, artista s-a stabilit în România, intrând la Facultatea de Drept dinBucurești.

Cariera muzicală a Annei Lesko

În anul 2000, Anna Lesko a avut debutul în cariera muzicală, la Festivalul de la Mamaia, interpretând melodia “Cu tine eu”. Apoi, a colaborat cu formația Direcția 5, vreme de un an.

În 2002, artista a scos primul său album, intitulat “Flăcări”, din care făcea parte și cea mai cunoscută piesă a sa – „Ard în flăcări”.

Următorul album, “Inseparabili”, s-a bucurat de un succes imens, artista primind Discul de Aur pentru cele peste 10000 de unități vândute.

Mai apoi, Anna a cucerit inimile fanilor cu piesele „Nu mai am timp”, „Lasă-mă să cred” și „Anicyka Maya”.

Și al 5-lea album al solistei, “Jocul seducției”, apărut în 2010, a fost la fel de apreciat de fani, cuprinzând piesele “Balalaika” și „In My Bedroom”, prima piesă a Annei Lesko înlimba engleză.

În anii următori, vedeta a mai scos câteva hituri, însă modul prin care s-a făcut remarcată în ultima vreme sunt postările îndrăznețe de pe Instagram, unde pozează sexy de câte ori are ocazia, aprinzând imaginația fanilor.

Totodată, cântăreața a avut numeroase pictoriale incendiare în reviste, câștigând și titlul de „cea mai frumoasă vedetă din România”, în anul 2010, potrivit revistei Story.

Puțini știu că ea însăși își realizează articolele vestimentare purtate în videoclipuri și la concerte, îmbinând elementele portului popular rusesc cu partea senzuală.

Cariera în arta plastică

Pe lângă muzică, Anna mai este pasionată și de picture, învătând de la cei mai buni oameni în domeniu, printre care Mircea Novac și Sabin Bălașa.

Mai mult, creațiile artistei au fost expuse laMuzeul Național de Artă al României, iarprimul tablou al artistei plastice a fost vândut cu 3000 de dolari.

Picturile mele arată stările sufletești prin care trec personal: fericirea și tristețea. Dacă ai multă ambiție și voință, crezi în instinctele tale și muncești mult, atunci și satisfacția va fi pe măsură. Nu cred în critica artiștilor de artă. Pictura este prea importantă în viața mea, așa că nimeni n-ar putea să mă despartă de șevalet, pensule și vopsele”, mărturisea Anna într-un interviu.

Cu ce bărbați celebri s-a iubit Anna Lesko

Anna Lesko este proaspăt divorțată de Dj Vinnie (Adrian Neniță), după ce în spațiul public au apărut imagini cu ea, înșelându-și soțul cu artistul Mike Diamondz, după cum spun zvonurile.

Însă poate cea mai renumită relație a sa a fost alături de miliardarul Irinel Columbeanu, timp de opt ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1996, pe timpul în care ea era dansatoare într-o trupă de balet.

După despărțirea de Columbeanu, Anna a avut o relație cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, alături de care nu a rămas mult însă, găsindu-și fericirea alături de Roger Akoury, patronul unui lanț de farmacii.

Apoi, au urmat alte relații celebre, precum Sabin Ilie, Alin Cocoș, Radu Mazăre, Alex Erbașu, Codin Maticiuc și Liviu Moreanu și Elan Schwarzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.