Totul despre experiențele cu droguri ale lui Tudor Gheorghe. Ce s-a întâmplat cu maestrul după ce a luat o doză de heroină

Totul despre experiențele cu droguri ale lui Tudor Gheorghe. Ce s-a întâmplat cu maestrul după ce a luat o doză de heroină
sursa foto: Facebook

Celebrul cântăreț Tudor Gheorghe a povestit miercuri într-un interviu pentru gsp.ro una dintre cele mai stranii experiențe din viața sa. Artistul a vorbit din nou despre momentul în care s-a drogat cu heroină. A fost împins de curiozitate spre această faptă care l-a marcat toată viața.

Tudor Gheorghe a vorbit din nou despre experiența pe care a avut-o în SUA cu drogurile

Artistul era în New York pentru un spectacol și a fost curios să afle ce se întâmplă, în cazul în care va trebui să joace rolul unui drogat.

“A fost o experiență! Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori și ei plecați din România. A venit vorba de drogați și de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor… Și m-au întrebat: „Vrei să vezi cum e?”. Curiozitatea, normal! Era heroină. Și m-au injectat”,a explicat Tudor Gheorghe.

El a povestit în detaliu ce a trăit în momentul înc are se afla sub influența heroinei:

“Nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele.Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie”.

Nici după ce și-a revenit, după ore bune, lucrurile nu au intrat ușor pe făgașul normal. Tudor Gheorghe povestește că s-a trezit cu dureri teribile de cap:

“M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce… Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola”.M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa!

Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?”. „Nenorocire!”. Mi-au zis așa. „Avem două variante. Ori mai facem o doză mică și-ți ia durerea cu mâna, ori bei ca pe bere sticla asta de whisky”. „Să nu mai văd chestia aia cu seringă. Dă-mi whisky-ul”. Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat. După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost”, a povestit cântărețul Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe, despre drogul extremd e puternic pe care l-a luat

Într-un alt interviu mai vechi, artistul Tudor Gheorghe a explicat faptul că după ce a simţit pe propria piele efectele secundare nu a mai încercat niciodată în viaţă şi le cere tuturor celor care au de gând să folosească drogul extrem de puternic să nu facă asta.

Artistul Tudor Gheorghe a povestit că în momentul în care s-a drogat era în New York pentru un spectacol și a fost curios să afle ce se întâmplă, în cazul în care va trebui să joace rolul unui drogat.

Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…”, a mărturisitTudorGheorghe, la emisiuneaMarius Tucă Show.