Tragedie în familia lui Romică Țociu: „Trei ore și jumătate a durat operația”. Cum se simte vedeta

Foto: Facebook/Romică Țociu.

Romică Țociu trece prin clipe teribile. Artistul a fost nevoit să se întoarcă din SUA. Nepotul vedetei a fost internat în stare gravă șa Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. Micuțul a înghițit două bile magnetice. Băiețelul a intrat în șoc sceptic.

Artistul a fost sunat de fiul său care i-a povestit despre cele întâmplate. Philip, nepotul lui Romică Tociu  fiind internat de urgență. Starea micuțului s-a agravat, medicii nu au putut să-i pună diagnosticul. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Alexandra Stan, urmărită de ghinion! Dezvăluiri cutremurătoare despre eșecuri în dragoste

Radiografia a arătat că micuțul a înghițit două bile magnetice.  Băiețelul a suferit o intervenție chirurgicală.

“Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat. Doctorul Chiriac l-a salvat pe Philip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație”, a precizat Romică Țociu pentru Pro TV.

Nepotul lui Romică Țociu a ajuns pe mâna medicilor. Micuțul a fost salvat. Viața acestuia nu mai e în pericol.

“Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari. Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic”, a mai spus actorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe