Trapperul Mobtrap acuză polițiștii că l-au bătut dar uită să spună că a amenințat o tânără cu moartea

Trapperul Mobtrap acuză polițiștii că l-au bătut dar uită să spună că a amenințat o tânără cu moartea

Un trapper român de origine nigeriană, cunoscut pe rețelele de socializare, susține că a fost bătut în fața Secției 4 de Poliție din Cluj-Napoca, dar și în interiorul instituției. Dar a uitat să spună că el ar fi amenințat o tânără cu moartea.

Mobtrap a fost reținut pentru 24 de ore, iar din sediul poliției a ieșit cu mai multe semne de violență pe față. Prietenii lui au surprins momentul în care acesta este lovit, iar de la secție a ajuns la spital. Pe de altă parte, polițiștii spun că la data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tănăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare, potrivit Știridecluj.

Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Agresor sau victimă, cei care-l urmăresc pe rețelele de socializare spun că Mobtrap e foarte agresiv

„Uitați ce mi-au făcut gaborii de la Secția 4 Cluj Napoca. Mai exact șeful de la Secția 4 Poliție. M-au umflat fără niciun motiv. Stăteam jos, au venit, m-au umflat” – sunt acuzațiile pe care tânărul cunoscut în mediul online le face la adresa polițiștilor din Cluj.

Prietenii lui au surprins imaginile din tufișuri cu momentul în care trapperul este lovit cu pumnul de un bărbat ce nu poartă uniforma de poliție.

Însă, pe rețelele de socializare, tot mai mulți oameni susțin că tânărul i-ar fi provocat pe polițiști și ar fi devenit agresiv, momente care nu au fost surprinse de camere.
Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut pe rețelele de socializare sub numele de „Mobtrap”. Acesta are 19 ani și este un rapper român, originar din Nigeria.

Urmăriți B1TV.ro și pe