Tudor Chirilă a dat cărțile pe față! Ce ne așteaptă la finala show-ului „Vocea României”

Tudor Chirilă a dat cărțile pe față! Ce ne așteaptă la finala show-ului Vocea României
Foto: captura video.

Au mai rămas câteva zile până la finala show-ului „Vocea României”.  Fanii emisiunii sunt nerăbdători să afle numele câștigătorului.  Tudor Chirilă, unul dintre antrenorii concurenților, va cânta live alături de Iulian Nunucă.

Tudor Chirilă, detalii neștiute despre finala celebrului show

Artistul a dezvăluit că a dorit de mult timp să aibă ocazia să interpreteze această piesă pe scenă, dar nu a precizat despre ce melodie e vorbă.

„Vineri seară este finala Vocea României. Nu avem voie să divulgăm piesele pe care le vor cânta concurenții noștri. Una solo, una cu un invitat și una cu antrenorul”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Tudor Chirilă va interpreta o melodie care îi provoacă emoții intense și a dezvăluit că aceasta nu face parte din repertoriul  trupei Vama Veche.

„Trăiesc însă un sentiment interesant despre care pot vorbi un pic. Este primul an în care piesa cu antrenorul nu va fi o piesă Vama Veche/Vama, adică una unde eu să mă simt confortabil.

În schimb e o piesă pe care mi-am dorit mult să o cânt și am avut ocazia chiar să fredonez părți din ea în câteva rânduri, însă niciodată nu m-am încumetat s-o cânt toată”, a explicat antrenorul de la Vocea României.

Surprize și decizii fără precedent

Tudor Chirilă le promite telespectatorilor un moment de neuitat și numește piesa pe care urmează să o cânte împreună cu concurentul său, „o desprindere de realitate”.

„Sentimentul de care vorbeam mai devreme e un fel de decuplare totală de la realitatea imediată în momentul în care eu și Iulian Nunucă ne apucăm de piesa asta. Am simțit-o și ieri la probele de sunet. E o desprindere de realitate și un soi de rătăcire plăcută pe care nu le-am mai simțit.

Cel puțin nu la pop sau rock. Mă rog, poate astea toate sunt doar în capul meu, da ziceam să împărtășesc chestia asta”, a povestit antrenorul. „Ne vedem vineri în finală”, a concluzionat Tudor Chirilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe