Tudor Chirilă a fost operat de urgenţă în Germania. Care este starea de sănătate a artistului: „Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă”

Tudor Chirilă a fost operat de urgenţă în Germania. Care este starea de sănătate a artistului: „Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă”
Sursa Foto: Instagram/@tudorchirila

După perioada grea din anul 2015, se pare că probleme de sănătate au reapărut în viața lui Tudor Chirilă, în această vară.

Artistul și-a anulat toate concertele după ce a descoperit că are un edem pe corzile vocale. În cele din urmă, a fost operat în Germania.

Tudor Chirilă s-a operat la corzile vocale

Tudor Chirilă a dezvăluit, pe contul său de Facebook, că a avut probleme medicale serioase și că a fost nevoit să se opereze, pentru a-și salva vocea.

Artistul a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni cu un edem pe una dintre corzile vocale. Cum necazurile nu vin niciodată singure, artistul a rămas și fără cea care l-a ajutat o viață întreagă, potrivit unica.ro.

„A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă.

Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om.

Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

În prezent, antrenorul de la „Vocea României” se află în proces de recuperare vocală și se simte bine.

„Una peste alta, sunt în plin proces de recuperare vocală, voi începe să cânt în curând și aș vrea să vă amintesc că pe 18 noiembrie Vama are la Sala Polivalentă primul show din această toamnă”, a mai transmis Tudor Chirilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:28 - Grevă generală a lucrătorilor feroviari din Belgia. MAE, recomandări pentru români
19:21 - Vulcanul Mauna Loa din Hawaii, cel mai mare vulcan activ din lume, a început să erupă pentru prima dată în aproape patru decenii (FOTO)
19:11 - Primarul Capitalei, discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Nicușor Dan: Problemele termoficării s-au accentuat începând cu săptămâna trecută
18:57 - Încă un miliardar rus a murit în condiții misterioase: Accident de elicopter în drum spre Monaco
18:56 - Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost reținut de procurorii PT Gorj pentru mărturie mincinoasă
18:33 - Fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (FOTO)
18:27 - Cristian Diaconescu: Rusia dorește să facă din Ucraina un teritoriu nelocuibil și speră ca poporul ucrainean să intre într-o zonă de frică. Moscova își face calcule, înghețând practic războiul (VIDEO)
18:25 - Soba „cu clopote”, soluția folosită de o familie pentru a trece prin criza prețurilor la energie: „Stăm în mânecă scurtă. Focul îl facem o dată la 2-4 zile”
18:06 - România se află în topul celor mai bune țări în care oamenii ar trebui să se retragă la pensie. Pe ce loc se situează țara noastră
18:02 - PSD, cerere către BPR pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi. Radu Oprea: Solicitarea USR, una demagogică. Au făcut scut pentru cei cu probleme de integritate sau penale