Tudor Chirilă, dezvăluiri despre viața de familie: „Să știți că nu e un chin, îmi place!”

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre viața de familie: Să știți că nu e un chin, îmi place!
Foto: Hepta/MMA / MMA2.

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai renumiți actori din țara noastră. Vedeta se bucură de aprecierea și atenția publicului. Artistul se implică în mai multe proiecte și este urmărit de mii de români.

Celebrul artist a acordat, recent, un interviu pentru spectacola, în timpul căruia a mărturisit că i-ar plăcea să le insufle copiilor lui dorința de a face artă, însă vedeta nu vrea ca aceștia să se simtă obligați.

Tudor Chirilă, despre oamenii care „rup ușa după program”

„Categoric (mi-aș încuraja copiii către artă). Arta te face liber, te eliberează, aici nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile. I-aș încuraja! Nu cred că voi crește niște copii care să își dorească să rupă ușa la ora 17.00.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tudor Chirila (@tudorchirila)

Mie nu îmi plac oamenii care rup ușa la ora 17.00. E ok să rupi ușa la ora 17.00, mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17.00 au obosit și trebuie să rupă ușa și să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare, pentru că munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja.

Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără muncă, fără o repetiție furibundă și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, tâmplărie, șoferie, orice”, a explicat Tudor Chirilă.

„Atunci când există pasiune nu simți că muncești. Nu simți că muncești, dacă e pasiune! Nu simți când trece timpul când repeți și îți iese și te trezești că e 18.00 și zici ‘aoleu!’.

Ușa o rupi când ești nefericit și zici: e 16.00, trebuie să rup ușa. Sau mai nou, ca mine, ușa o rupi când trebuie să îți petreci timpul cu copiii tăi, ceea ce iarăși e important și îmi pun o limită.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tudor Chirila (@tudorchirila)

Dar să știi că să ai copii de fapt înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi pentru că nu ai timp pentru tine pentru că ai vrea să mai repeți acolo.

Eu le spun copiilor, că mă mai întreabă câteodată: ‘dar de ce trebuie să stai atât de mult?’. Dar e munca mea, eu din asta trăiesc și câteodată trebuie să muncesc, dar să știți că nu e un chin, îmi place!”, a declarat Tudor Chirilă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tudor Chirila (@tudorchirila)

Urmăriți B1TV.ro și pe