Tudor Chirilă și-a schimbat părerea despre Klaus Iohannis. Atacuri și ironii la adresa președintelui: „Îi place chestia asta” (VIDEO)

Tudor Chirilă și-a schimbat părerea despre Klaus Iohannis. Atacuri și ironii la adresa președintelui: „Îi place chestia asta (VIDEO)
Tudor Chirilă / Foto: Europa FM

Tudor Chirilă, unul dintre foști mari susținători ai lui Klaus Iohannis, și-a schimbat părerea despre președintele României. Opinia artistului a fost prezentată marți seara, în emisiunea „Bună, România!”, moderată de către Radu Buzăianu

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cântărețul de la trupa Vama l-a criticat pe Iohannis într-un interviu oferit pentru Europa FM.

„În două mandate de președinte, Iohannis va lăsa educația așa cum a găsit-o, este doar un proiect de imagine la fel ca bicepsul în care se înfige seringa și el e Robocop, îi place chestia asta, pe nervii părinților, pe sensibilitatea copiilor”, a declarat Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă: „Elevii sunt invitați la meditații nefiscalizate”

Potrivit artistului, în ultimii ani, societatea românească s-a degradat și mai mult.

„Hai să ne uităm la abandonul școlar, hai să ne uităm la toți părinții care au plecat din țară, hai să ne uităm la numărul de copii care au fost lăsați pe mâna unor bunici care poate nu sunt neapărat educați, hai să ne uităm ce se întâmplă în familiile cu abuzuri”, a precizat artistul.

„La sfârșitul școlii nu au competențe pentru a face alegeri în cunnoștință de cauză, alegeri profesionale, alegeri de viață, nu sunt învățați să gândească, nu li se permite să dialogheze, nu există toleranța pentru cel rămas în urmă, dimpotrivă, sunt invitați la meditații nefiscalizate”, a completat Chirilă.