Un tânăr din Australia susține că este Prințesa Diana reîncarnată: „Într-o zi sirenele au venit, iar eu nu am mai fost prințesă”

Un tânăr din Australia susține că este Prințesa Diana reîncarnată: Într-o zi sirenele au venit, iar eu nu am mai fost prințesă”
Foto: Hepta/Alpha Press / Alpha Press.

Un băiat din Australia crede că este Prințesa Diana reîncarnată. Tânărul spune că are amintiri din viața Prințesei de Wales, chiar dacă el s-a născut la 18 ani după moartea ei.

Un tânăr din Australia se identifică ca Prințesa Diana

Fiul unui cunoscut prezentator de televiziune din Australia, David Campbell, susține că are amintiri din viața Prințesei Inimilor, chiar dacă nu știa nimic despre familia regală britanică înainte de a face aceste afirmații.

Potrivit The Mirror, odată, băiatul a spus familiei sale că are un frate pe care îl cheamă John, iar altă dată a vorbit despre cei doi băieți ai lui, William și Harry. David Campbell, tatăl lui, a descris aceste afirmații ca fiind „cel mai ciudat lucru” pe care l-a scris vreodată.

Altă dată, Billy a vorbit despre cei doi băieți ai lui (n.r. William și Harry). „A început să facă referire la cei doi băieți ai lui. Când am întrebat despre ce băieți vorbește, fiul nostru de 3 ani a spus, „fiii mei”. Ok, ciudat, dar sigur”, a povestit David Campbell, citat de unica.

„Într-o zi sirenele au venit, iar eu nu am mai fost prințesă”, a mai spus fiul prezentatorului.

Kim Kardashian, în centrul unui scandal, cauzat de accesoriile Dianei

Kim Kardashian a atras din nou atenția publicului după ce a cumpărat la licitație un colier care a aparținut prințesei Diana. Crucea Attallah, un pandantiv din anii 1920, creat de designerul de bijuterii de lux Garrard, a fost purtat de prințesa Diana la mai multe evenimente și a fost vândut miercuri pentru 163.800 de lire sterline (aproximativ 200.000 de dolari) la Sotheby’s Londra.

Pandantivul în formă de cruce, considerat a fi o comandă unică a designerului de bijuterii de lux Garrard, este o piesă impresionantă, colorată și plină de personalitate, încărcată cu ametiste tăiate în formă pătrată și accentuată de diamante tăiate circular. Crucea are o greutate totală a diamantelor de aproximativ 5,25 carate.

După ce a achiziționat acest colier, Kim Kardashian s-a ales cu un val de critici venit din partea fanilor, notează tvmania.

„Ce se întâmplă cu Kim Kardashian de a început să cumpere și să poarte articole care au aparținut unor oameni care sunt morți? Mai întâi Michael Jackson, apoi rochia celebră a lui Marilyn Monroe și acum colierul prințesei Diana? Aceste articole ar trebui să se găsească într-un muzeu, nu să fie scoase la licitație“, a fost comentariul unui fan.

Urmăriți B1TV.ro și pe