Unul dintre bărbații care i-au răpit câinii cântăreţei Lady Gaga a fost condamnat la 4 ani de închisoare

Unul dintre bărbații care i-au răpit câinii cântăreţei Lady Gaga a fost condamnat la 4 ani de închisoare
Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor, sursă foto: captură YT

Unul dintre cei trei bărbaţi acuzaţi că l-au atacat pe un angajat al cântăreţei Lady Gaga pentru a răpi câinii vedetei a fost condamnat miercuri, la Los Angeles, la patru ani de închisoare, anunță CNN.

În timpul răpirii, Ryan Fisher, cel care-i plimba pe cei trei câini a fost împușcat

Jaylin Keyshawn White, în vârstă de 20 de ani, a pledat vinovat pentru jaf, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer în timp ce acesta îi plimba pe cei trei bulldogi francezi ai artistei la Hollywood, în februarie 2021.

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum doi bărbaţi coboară dintr-o maşină în apropierea angajatului cântăreţei şi îl împuşcă în piept.

Bărbaţii iau apoi doi dintre câini, Koji şi Gustav, şi fug, lăsându-l pe Ryan Fischer la pământ, sângerând. Cel de-al treilea câine, Miss Asia, a fugit, dar apoi s-a întors la însoţitorul ei.

Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor

Lady Gaga, cunoscută pentru hiturile sale „Poker Face” şi „Bad Romance”, a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor.

O femeie i-a adus înapoi, susţinând că i-a găsit legaţi de un stâlp, înainte de a fi arestată la rândul ei. Potrivit poliţiei, ea avea o relaţie cu tatăl unuia dintre atacatori şi primise sarcina să colecteze recompensa în numele lor.

Cei trei suspecţi au fost acuzaţi în cele din urmă de tentativă de omor şi furt în aprilie 2021. Unul dintre ei, cel care a tras, a fost eliberat din greşeală în aprilie, din cauza unei erori administrative.

De atunci, autorităţile îl caută în mod activ pe James Howard Jackson şi au oferit o recompensă de până la 5.000 de dolari pentru informaţii care să ducă la capturarea acestuia.

Cazul ilustrează popularitatea acestor câini în rândul celebrităţilor… şi al infractorilor, pentru care dimensiunile lor mici şi preţul ridicat îi transformă în ţinte principale pentru revânzarea pe piaţa neagră.

Lady Gaga este deosebit de ataşată de câinii ei, care o însoţesc frecvent la evenimentele publice şi ale căror fotografii le postează pe reţelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe