Vedeta se căsătorește cu sora vitregă. Cei doi au avut o relație secretă timp de 11 ani (FOTO)

Vedeta se căsătorește cu sora vitregă. Cei doi au avut o relație secretă timp de 11 ani (FOTO)
FOTO: Pixabay.com

După o relație secretă de 11 ani, cei doi au hotărât să își unească destinele. Miguel Oliveira, în vârstă de 25 de ani este starul noului val de MotoGP și urmează să ajungă în fața altarului alături de o parteneră mai puțin obișnuită.

Este vorba chiar despre sora lui vitregă, alături de care formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Pilotul portughez și Andreia Pimenta se vor căsători, informează Marca. Tânăra este fiica celei de-a doua soții a tatălui lui Miguel Oliveira.

Andreia și Miguel s-au cunoscut încă de pe vremea când aveau 13 ani, iar de 11 ani formează un cuplu. Tânăra a făcut marele anunț pe rețelele sociale, potrivit sursei citate: „Bună dragi prieteni. Vreau să vă anunț că astăzi am luat o decizie importantă în viața mea și nu există cale de întoarcere. Tocmai de am spus da!” a scris ea în mediul online.

La rândul său, tatăl pilotului Miguel Oliveira a anunțat, potrivit sursei citate, că este extrem de fericit pentru fiul lui. „Sunt fericit că băiatul meu se căsătorește cu femeia vieții lui”, a spus el.