Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni

Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni

Clipul video complet care surprinde bătaia dintre Anamaria Prodan şi antrenorul lui Neftci Baku, Laurenţiu Reghecampf,  a apărut sâmbătă în spațiul online.

Imaginile cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf

Imaginile publicate de orangesport.ro îi arată pe cei doi cum își împart palme, până când Anamaria Prodan cade.

Cei doi au fost filmaţi în timp ce s-au bătut pe o stradă din Snagov.  În ciuda unor prime imagini în care cei doi sunt deja „în acţiune” publicate în prima parte a zilei de sâmbătă, o altă filmare arată şi ce s-a întâmplat înainte de agresiuni, dar şi după ce fostul tehnician de la FCSB sau Universitatea Craiova şi-a dat seama că a fost filmat.

Anamaria Prodan a fost surprinsă cum i-a arătat ceva pe telefon lui Laurenţiu Reghecampf a fost nemulţumit de ce vede şi a vrut să plece.

Anamaria Prodan a încercat să îl oprească. Acesta a fost momentul în care totul a degenerat.

Reghecampf a bruscat-o, și totul s-a îndreptat spre o bătaie cu pumni din partea amândurora.

Anamaria Prodan a fost auzită, la un moment dat, cum îl înjură şi îi spune: „Te omor”.

Spre final, când s-au apropiat de maşina celui care a filmat momentul, Reghe şi-a dat seama că scena oribilă a fost înregistrată si Anamaria Prodan a întrebat dacă persoana respectivă a filmat.

Spiritele se încing

Joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea este programată o nouă înfățișare în procesul de divorț. Însă, potrivit surselor, antrenorul a fost contactat de organele abilitate de la Poliția Buftea să se prezinte chiar în aceste zile, cu privire la plângerea penală făcută de Anamaria Prodan.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!

Urmăriți B1TV.ro și pe