Viviana Sposub, cu nervii la pământ: „Mi-am ieșit puțin din pepeni”. Gestul Andreei Bălan a scos-o din sărite?

Viviana Sposub, cu nervii la pământ. Gestul Andreei Bălan a scos-o din sărite? Foto: Facebook/ Viviana Sposub.

Viviana Sposub este una dintre cele mai frumoase și elegante concurente de la „Bravo, ai stil”. Iubita lui George Burcea se pregătește pentru marea finală a concursului. Vedeta depune un efort uriaș ca să obțină trofeul show-ului.

Andreea Bălan îi face zile negre Vivianei Sposub

Concurenta nu poate să se concentreze asupra victoriei sale. Viviana se stresează din cauza scandalului în care este implicat George Burcea. Actorul se judecă cu Andreea Bălan. Cei doi nu se suportă. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Conchita Wurst e de nerecunoscut! Vedeta și-a șocat fanii cu ultima apariție

„În ultimele ediții pe care le-am filmat, mi-am ieșit puțin din pepeni. (…) Sunt mult mai puternică. Am făcut față cu brio momentelor tensionate. M-am enervat o dată foarte tare, dar încă nu s-a difuzat pe post ”, a precizat  Viviana Sposub, citată  de Fanatik.

Andreea Bălan, supărată foc pe Viviana Sposub

Andreea Bălan și George Burcea se află în proces de divorț. Cei doi fac schimburi de jigniri și replici acide. Războiul între ex-parteneri e de neoprit.

Vedetele au de împărțit bunuri materiale, dar și timpul petrecut alături de Clara și Ella. Andreea Balan a decis să-i o ofere lui George Burcea un cadou deosebit. Interpreta i-a permis să-și sărbătorească ziua alături de fiicele sale.

Actorul și-a scos fetițele  la un restaurant de fițe din București și a petrecut câteva ore alături de Clara și Ella. Andreea Bălan i-a pus o condiție și i-a interzis să-și ducă fiicele în locuința Vivianei Sposub. Se pare că femeile lui Burcea nu se înțeleg și nu se suportă.

„Andreea vrea ca fiicele sale să nu simtă absența tatălui, să fie apropiate de ambii părinți. Ea nu este însă de acord ca George să nu respecte legea. S-a făcut o anchetă socială atât la Andreea, cât și la George, iar fiicele sale doar acolo pot sta. Le-a lăsat să petreacă toată ziua cu el, dar cu această condiție”, spun sursele playtech.

Iubitul Vivianei Sposub a remarcat, recent, că fetele o îndrăgesc pe iubita lui, iar acesta ar fi și motivul pentru care ar exista conflicte între fosta soție și concurenta de la Bravo, ai stil!. Mai mult decât atât, actorul susține că uneori nu poate lua legătura cu fetele zile întregi, pentru că mama Andreei Bălan nu îi răspunde la telefon și își ia fetele în vizită doar pe timpul zilei și doar atunci când i se permite.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde”, a precizat George Burcea, pentru Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe