Conchita Wurst e de nerecunoscut! Vedeta și-a șocat fanii cu ultima apariție

Conchita Wurst e de nerecunoscut. Foto: Facebook/Concita Wurst.

Conchita Wurst și-a făcut o schimbare radicală de look. Câștigătorul Eurovisionului a publicat, recent, o poză în care apare cu noua sa tunsoare.

Fanii Conchitei Wurst sunt bulversați de schimbările artistului. Vedeta a decis să renunțe la ținutele feminine și s-a tuns. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și S-a dat de gol! Teo Trandafir, înnebunită după Connect-R: „Când l-am văzut penultima oară…mi-au căzut cerceii din urechi”

Austriacul Thomas Neurwith (numele real al Conchitei Wurst) a câștigat Eurovisiounul în 2014. Piesa „Rise like a phoenix” i-a adus faimă și victorie.

Conchita Wurst este una dintre cele mai excentrice și scandaloase vedete din lumea showbizului. Transsexualul nu încetează să epateze. Aceasta a reușit să-și construiască o carieră de succes și se bucură de atenția publicului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Premierul Estoniei: O pace negociată prost pentru Ucraina e o pace proastă pentru noi toţi. Concesiile făcute agresorului duc la războaie. Am făcut greșeala asta deja de trei ori
18:48 - Ministerul rus al Apărării susține că portul Mariupol a fost complet deminat. Peste 12.000 de obiecte explozive și arme au fost găsite
18:40 - România oferă motorină, benzină și păcură pentru Republica Moldova din rezerva de stat: „Este un ajutor care va consolida, va creşte securitatea energetică”
18:21 - Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ministrul rus al Învățământului Superior: „Viitorul aparține propriului nostru sistem de educație unic”
18:17 - Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina (VIDEO)
18:17 - Suedia nu finanţează și nu înarmează organizaţii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, răspuns la acuzațiile Turciei
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)