Vlad Gherman a prezentat-o pe Raluca, noua lui iubită din serialul Adela! Cine este fata care îi va fura inima lui Călin (VIDEO)

Vlad Gherman a prezentat-o pe Raluca, noua lui iubită din serialul Adela! Cine este fata care îi va fura inima lui Călin (VIDEO)
Foto: Instagram / Vlad Gherman

Serialul Adela urmează să revină pe micile ecrane, iar Vlad Gherman le-a dezvăluit fanilor un detaliu senzațional. Călin, personajul pe care îl interpretează va traversa o serie de schimbări, iar una dintre ele este și noua iubita a personajului, Raluca, o tânără interpretată de actrița Claudia Vasile.

Viața personajelor din Adela se va schimba odată cu sezonul 3 al serialului, difuzat la Antena 1, iar printre cei care vor avea parte de surprize se numără și Călin.

Vlad Gherman, o nouă iubită în serialul Adela

Dacă în viața reală actorul Vlad Gherman ar avea o relație cu Oana Moșneagu, poveste de iubire în care cei doi ar fi extrem de fericiți, în serialul de la Antena 1 se pare că dragostea îi va surâde în curând lui Călin.

Relația dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu a fost confirmată de cei doi actori, însă mai multe surse din anturajul actorilor susțin că aceștia trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Fanii aproape că nu mai au niciun dubiu, după ce au văzut pozele celor doi, din vacanța în Zanzibar.

Tânărul actor se pare că va avea parte de dragoste și în noul sezon din serialul Adela. Călin, personajul interpretat de Vlad Gherman are o nouă iubită, pe Raluca.

„Credeați că eu o să fiu singur până la finalul serialului?! Vă înșelați! Cine putea să îi reziste lui Călin?! O să am o iubită! E chiar aici lângă mine (…) e mai tăcută ca de obicei dar o să o cunoașteți cu adevărat peste 3 zile!”, a spus Vlad Gherman, pe Instagram.

Cine este Raluca, noua iubită a lui Călin, personajul de la Antena 1

Actrița Claudia Vasile s-a lăturat echipei de la Sanagov și o va interpreta pe Raluca, iubita lui Călin. Raluca Iftime va fi fiica senatorului Alexandru Iftime, personajul pe care telespectatorii l-au putu revedea la finalul sezonului 2, atunci când Luca a fost împușcat și când cineva a încercat să o omoare și pe Adela, dar a fost salvată de Andreea.

Raluca se va dovedi o fire sensibilă, care a suferit enorm din cauza lui Luca, fiul Deliei, interpretat de Vlad Vâlciu.

Când începe sezonul 3 din serialul Adela de la Antena 1

Adela va reîncepe în data de 27 ianuarie, iar fanii vor putea urmări serialul pe Antena 1, de la 20:30. Atunci, cele mai îndrăgite personaje își vor relua povestea, urmând să aducă o serie de surprize în lanț pentru telespectatori.

Joi se va afla dacă Andreea a murit sau nu în urma împușcăturii, dar și dacă asasinul a fost prins. Tot joi fanii vor afla și ce se întâmplă între Delia și procuror, dar vor avea ocazia să facă cunoștință și cu cele mai noi personaje din serial.

Urmăriți B1TV.ro și pe