Prima vacanță ca îndrăgostiți?! Imagini din sejurul exotic petrecut de Oana Moșneagu și Vlad Gherman în Zanzibar

Foto: Instagram / Oana Moșneagu / Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman îi facă pe fani să creadă din ce în ce mai mult că formează un cuplu. Deși nu au confirmat oficial că sunt îndrăgostiți, mai multe informații, pe surse, de pe platourile de filmare de la Snagov au apărut în presa tabloidă, potrivit cărora cei doi ar fi îndrăgostiți lulea unul de celălalt.

Recent, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat împreună, într-o vacanță exotică în Zanzibar, alături de mai mulți prieteni. Imaginile postate în mediul online vorbesc de la sine: cei doi colegi s-au distrat, au mâncat bucate apetisante și și-au făcut o serie de poze amuzante unul altuia. Mai multe imagini din vacanța din Zanzibar, descoperiți în galeria foto de AICI!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, îngrădostiți sau nu?!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman susțin că nu formează un cuplu și că sunt doar prieteni, după cum a declarat chiar actrița din serialul Adela. Bruneta a povestit că sunt doar buni prieteni, ea cu Vlad Gherman, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev.

Actrița a povestit că toți cei patru s-au împrieteni pe platourile de filmare, iar mai apoi acasă, unde se întâlneau la câte unul din ei să se uite la serialul în care joacă.

Totuși, cei doi „prieteni” au ridicat și mai multe semne de întrebare atunci când au plecat împreună în vacanță în Zanzibar. Oana și Vlad au postat numeroase poze pe rețelele sociale, iar ea chiar a adăugat și o fotografie amuzantă în care apare colegul său de platou.

Vlad este extrem de îndrăgostit, însă Oana este mai discretă cu gesturile. Toată lumea de pe platourile de filmare știe că sunt împreună. Vlad vine și in ziua lui liberă, atunci când nu are filmări, ca să o vadă, să-i facă poze și filmulețe”, a declarat o sursă pentru Ciao.ro, în toamna anului trecut.

Prima vacanță pentru cei doi actori din Adela

Peisaje exotice, preparate tradiționale, dar și activități interesante pe care le realizează zilnic, alături de localnici, iar lista bucuriilor din vacanța din Zanzibar poate continua.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat în concediu alături de un grup de prieteni. Sigur că nu au lipsit distracția, plaja și excursiile din safari, iar totul a fost surprins în imagini și distribuit în mediul online.