Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu își mai ascund relația. Imagini incendiare din Zanzibar

Surpriză! Cu cine se iubeşte frumoasa Oana Moșneagu, Andreea din "Adela". E chiar un actor din serialul de la Antena 1 / Foto: Facebook / Oana Moșneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au plecat împreună în vacanță. Cei doi se bucură de razele soarelui într-o țară exotică. Se pare că actorii nu mai au nimic de ascuns.

Actorii din „Adela” s-au dat de gol

Tinerii au negat de mai multe ori că între ei există ceva mai mult decât o prietenie. Vedetele au trecut prin despărțiri dureroase. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Unde a dispărut și cum s-a schimbat Jack Scanlon, micuțul evreu din „Băiatul cu pijamale în dungi”

Sunt mai multe voci care spun că Oana Moșneagu nu este doar o colegă de platou pentru Vlad Gherman. Fanii serialului speră că cei doi sunt legați de un sentiment puternic. Actorul a postat, recent, un instastory în care apare și celebra „Andreea” din serialul „Adela”. Tânăra se relaxează pe un șezlong și este foarte fericită.

Vlad Gherman a dat-o uitării pe Cristina Ciobănașu

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a  afirmat, acum ceva timp, Oana Moșneagu.

„Mi s-a întâmplat să mă autosurprind, și nu în sens pozitiv. Să am niște reacții la care nu m-aș fi așteptat. Mă cert pentru ele, sunt dezamăgită de propria persoană, foarte autocritică fiind din fire, dar până la urmă încerc să le accept, atât am putut în momentul respectiv, și cu următoarea ocazie îmi propun să reacționez mai conștient, a dezvăluit vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe