Actrița Claudia Vasilescu apare în noul sezon al serialului „Adela”. Personajul tinerei aduce tensiuni în viața eroilor principali

Actrița Claudia Vasilescu apare în noul sezon al serialului Adela. Personajul  tinerei aduce tensiuni în viața eroilor  principali
Claudia Vasile s-a alăturat echipei serialului "Adela". Foto: Facebook/Adela- Antena 1.

A mai rămas puțin timp până la premiera noului sezon al serialului „Adela”. Telespectatorii nu mai au răbdare și vor să afle ce se va întâmpla cu personajele preferate.

Actrița Claudia Vasilescu se va alătura distribuției serialului-fenomen. Tânăra va interpreta rolul Ralucăi Iftimie. Aceasta fiind fiica senatorului Alexandru Iftimie.

Citiți și Tragedie în familia lui Romică Țociu: „Trei ore și jumătate a durat operația”. Cum se simte vedeta

„Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea, deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină”, a declarat Claudia Vasile, care a mai completat: „Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!”, a precizat Claudia Vasilescu, citată de Libertatea.

Actrița este încântată de experiența pe care a trăit-o pe platoul de filmare a serialului. Tânăra spune că i s-a oferit posibilitatea să se dezvolte și să crească.

„Ruxandra Ion mi-a oferit o mare oportunitate incluzându-mă în acest superb proiect, Adela. Încă de la casting am dat peste oamenii minunați din echipă care m-au primit cu brațele deschise. Am ajuns într-o echipă mare, darnică și care mi-a oferit posibilitatea să mă dezvolt şi alături de care simt că m-am întregit ca actor”, a mărturisit Claudia Vasilescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe