Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „A fost sinistru. M-a durut sufletul”

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu: „A fost sinistru. M-a durut sufletul”
Foto: Facebook / Vlad Gherman

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu timp de 10 ani, însă, la începutul anului 2021, aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. Până în prezent, Vlad a vrut să stea departe de acest subiect, însă acum a vorbit deschis pe această temă.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale serialului-fenomen Lala Band și începutul relației a fost unul destul de dificil, întrucât multă lume credea că Vlad vrea să profite de actriță, care este fiica adoptivă a Ruxandrei Ion.

Vlad Gherman: „Au fost foarte multe vorbe, inclusiv în gașca Lala, cât și din exterior”

În cadrul unui podcast, actorul a recunoscut că relația lui cu Cristina Ciobănașu l-a ajutat să devină cea mai bună versiune a lui.

„Relația cu Cris a fost cea care m-a format și mi-a pus bazele relațiilor sănătoase pe care le pot avea.

Practic, cum iubesc acum, iubesc și datorită ei. Pentru că împreună cu ea am dobândit acest stil de a iubi. Am fost doi copii care au crescut și care au învățat să iubească. A fost o relație foarte importantă pentru mine”, a spus Vlad Gherman.

Fanii celor doi au rămas surprinși în momentul în care au anunțat că relația lor s-a încheiat pentru că nu multe persoane știau cu adevărat problemele acestora.

„A fost greu și după ce s-a întâmplat serialul. Noi simțeam că după generația LaLa, Cris și cu mine eram și un model de relație de iubire. Aveam mare grijă și de entitatea asta și cum e relația văzută din exterior. Ce nu știau oamenii și noi când am anunțat să ne despărțim, am spus. Relația nu e doar cum o vedeți voi.

Sunt momente în care te mai cerți, situații tensionate. Ce-i drept, noi am reușit de fiecare dată să trecem peste. Am evitat să le arătăm fanilor și partea aia. Noi arătam doar partea frumoasă. Probabil unii dintre ei nu avuseseră niciodată o relație.

Mi se părea că noi îi duceam pe o pistă falsă. Noi am încercat să arătăm numai părțile frumoase, cum cred că asta fac marea majoritate. Asta se vine și asta se cere”, a mai povestit Vlad, potrivit fanatik.ro.

Relația dintre cei doi, lipsită de momente de gelozie

Vlad Gherman a povestit că relația lui cu Cristina a fost lipsită de motive pentru care să simtă teamă sau frică de abandon, însă o relație din liceu i-a lăsat traume pe care nu a putut să le vindece nici acum: „Am prins că m-a înșelat”.

„Despărțirea asta a fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum. Îi mulțumesc că s-a ținut tare. Deși a fost sinistru. La momentul ăla mi se părea că are inimă de gheață. Eu, probabil, n-aș fi putut.

Eu dacă eram în locul ei, dacă vedeam un om la pământ care se roagă să-i mai dea o șansă…ziceam ok. Sufeream amândoi. Plângeam amândoi (…) Se ruga sor-mea de mine să mănânc supă cremă de linte ca să nu mor”, a mai povestit Vlad Gherman.

Urmăriți B1TV.ro și pe