Vladimir Zelenski împlinește 44 de ani. Ce mesaj i-a lăsat prima doamnă a Ucrainei

Foto: Facebook/Vladimir Zelenski.

Vladimir Zelenski, președintele Ucrainei este sărbătoritul zilei de joi, 27 ianuarie. Șeful statului împlinește 44 de ani.

Soția liderului ucrainean, Elena Zelenski, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia l-a felicitat și i-a mulțumit pentru dragostea lui pe care o simte în fiecare zi.   Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Andra și Cătălin Măruță, surprinși în ipostaze tandre, de ziua prezentatorului (foto)

”Știi, sunt sigură că te uiți la mine în această fotografie… Pentru că mereu te uiți la mine așa… Doresc fiecărei femei să simtă astfel de priviri. Doar cei care iubesc sincer arată așa.

Întotdeauna simt dragostea ta. Atâta timp cât mă privești așa, nu mi-e frică de nimic. Ne așteaptă un drum lung. De aceea ai grija de tine. Avem tot ce ne dorim pentru a le reuși pe toate.

La mulți ani, dragul meu! Promit să mă uit la tine tot așa. La fel. Mereu!”, a scris prima doamnă pe pagina sa de Facebook.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2003. Soții s-au cunoscut în orașul Krivoi Rog. Vladimir și Elena Zelenski cresc împreună doi copii.

Urmăriți B1TV.ro și pe