Andra și Cătălin Măruță, surprinși în ipostaze tandre, de ziua prezentatorului (foto)

Foto: Facebook/Andra.

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Partenerii cresc doi copii și savurează fiecare clipă petrecută împreună. Se pare că vedetele sunt de nedespărțit.

Andra a făcut un gest de milioane

Celebrul prezentator este sărbătoritul zilei de joi, 27 ianuarie. Vedeta de la Pro Tv a împlinit 44 de ani. Cu aceasta ocazie, Andra i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Ilinca Vandici a dezvăluit cine va câștiga marele premiu al show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cei doi au publicat imagini incendiare, în care sunt surprinși în ipostaze tandre. Soții se sărută și se privesc în ochi ca doi îndrăgostiți. Postarea a făcut ravagii în mediul online și  a adunat mii de like-uri și comentarii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Andra s-a dat de gol

Andra a recunoscut că prezentatorul este bărbatul visurilor ei. Interpreta l-a lăudat pentru faptul că este un tată minunat, care i-a făcut viața mai frumoasă.

„La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată
minunat. Te iubesc!”, a mărturisit Andra pe rețelele de socializare.

Andra nu e unica dragoste a lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a recunoscut că înaintea relației cu Andra a mai fost îndrăgostit, iar la vremea respectivă chiar a suferit după femeia care aproape că i-a frânt inima. Totuși, prezentatorul de la Pro TV a trecut peste, iar ani mai târziu a cunoscut-o pe femeia care urma să îi dăruiască doi copii.

„O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie”, a mărturisit soțul Andrei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
14:00 - Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului
13:57 - Cei mai mulți refugiați ucraineni vor să părăsească Ungaria, spune AFP. Problema este că Viktor Orban e pro-rus, susține o femeie care a fugit de drama războiului declanșat de Moscova