Vlăduța Lupău, criticată dur de fani după ce a cântat la un eveniment privat: „A mai păcălit o nuntă”

Vlăduța Lupău, criticată dur de fani după ce a cântat la un eveniment privat: „A mai păcălit o nuntă”
Foto: captura video.

În urma unui moment artistic de la un eveniment privat, Vlăduța Lupău a fost criticată aspru de către fanii acesteia. În videoclipul postat pe rețelele de socializare, artista apare cântând, susținătorii ei criticând prestația din fața invitaților.

Vlăduța Lupău a fost criticată de fanii acesteia din mediul online

Recent, Vlăduța Lupău a luat parte la o zi de naștere, loc în care a cântat piese destul de cunoscute publicului. Invitații petrecerii au dansat și s-au bucurat în jurul ei, însă, în urma unui videoclip publicat pe rețelele de socializare, vocea live a artistei a fost criticată.

„Cârcotașii” din mediul online au taxat-o dur pe Vlăduța, susținând faptul că vocea ei live nu este aceeași cu cea pe care o aud în melodiile înregistrate.


„A mai păcălit o nuntă!”, „Ce înseamnă asta?”, „Iar rage Vlăduța!”, „Ea, când e o strofă mai grea, pasează microfonul”, „Voce de t… aur”, „Și când te gândești că trebuie să faci împrumut la bancă să îi plătești spectacolul la nuntă”, „Doamne, ce-ai pățit? În așa hal? Sunt șocată!”, „Face la petrecere ca la concert. Ori cântă ea, ori cântă lumea”, „Nu a scos-o nimeni afară?”, „Cine o plătește, frate?”, „Frunză verde lobodă, curge apa-n beci”, sunt câteva dintre comentarii, potrivit cancan.ro.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai bine plătite cântărețe din România. Aceasta încasează, pentru o singură cântare, în jur de 8.000 de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:07 - Un tânăr se zbate între viață și moarte: Pompierii nu au putut să-l salveze din incendiu din cauza mașinilor parcate ilegal care au blocat accesul spre locul intervenției
22:02 - Nicușor Dan: Proiectul reabilitării șinelor de tramvai, cea mai mare achiziție publică realizată de Primăria Capitalei, de aproximativ 1,9 miliarde lei / Am primit oferte pentru 11 loturi
21:45 - Un tablou din colecția lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit în Bulgaria. Opera de artă este evaluată la 50 de milioane de euro
21:35 - Marcel Ciolacu, despre criza de pe piața RCA: Consiliul Concurenței, o instituție anchilozată. Dacă e așa deștept Bogdan Chirițoiu, de ce nu vine el să conducă România? Are tupeul să își mai dea cu părerea?
21:29 - Turcia, aleasă de peste jumătate de milion de români ca destinație de vacanță / Cât costă un sejur all inclusive
21:26 - UE consumă mai multă cocaină. Care este statistica referitoare la canabis
21:18 - Elwira vorbește despre cum a fost cerută în căsătorie de Mihai Petre și cum a decurs nunta lor / „Tatăl lui Mihai decedase cu ceva timp în urmă”
21:07 - Prințul William, vizită surpriză în Polonia. Moștenitorul tronului britanic a mers la trupele din zona frontierei cu Ucraina (FOTO, VIDEO)
21:02 - Țara care oferă vacanțe gratuite pentru a-i învăța pe oameni cum să fie fericiți / Cine poate candida
20:58 - Mai mulți adolescenți au fost reținuți după ce au spart două școli din județul Olt