Vulpița și Viorel, infectați cu noul coronavirus. Mirela Vaida așteaptă rezultatul testului PCR pentru COVID-19

Vulpița și Viorel, infectați cu noul coronavirus. Mirela Vaida așteaptă rezultatul testului PCR pentru COVID-19
FOTO: colaj Facebook: Mirela Vaida / Veronica Vulpița

Veronica și Viorel Stegaru au fost testați pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus, informează Observator. Tânăra în vârstă de 22 de ani ar avea o stare de sănătate bună și ar fi asimptomatică. Vestea a fost confirmată de prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii a explicat pentru sursa citată anterior că rezultatele Vulpiței și ale lui Viorel au venit în cursul zilei de joi, 23 iulie, chiar înainte de începerea emisiunii Acces Direct. Realizatorii emisiunii au aflat rezultatul chiar cu o oră înainte de ora începerii. În cursul zilei de astăzi, emisiunea prezentată de Mirela Vaida, ce îi are ca protagoniști pe cei doi nu a fost difuzată în direct.

De unde a luat Vulpița coronavirusul?

Mirela Vaida a anunțat că la Acces Direct sunt respectate toate normele de la DSP, însă Veronica se pare că ar fi fost plecată câteva zile la Blăgești, localitatea din care provine.

„E bine că am fost precauți, pentru că Veronica s-a întors de acasă de la Blăgești, după ce a stat câteva zile în care a vrut să evadeze. (…) La noi se respectă toate regulile impuse de cei de la DSP în această pandemie, dar iată că ei i-au trebuit doar câteva zile să meargă acasă… a venit luni, după care a spus că are probleme cu bila, că are o indigestie, spunând că nu se simte bine. Când ea a acuzat aceste stări de rău, fără să aibă febră, ne-am gândit că cel mai bine ar fi să facem acest test. Dacă tot i l-am făcut ei, am zis să îi facem și soțului, așa era normal. Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, a venit doar Viorel, care nu avea simptome. Ea avea doar acea stare de rău. Am lăsat-o acasă. Astăzi am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi”, a declarat Mirela Vaida, pentru sursa citată mai sus.

Mirela Vaida, așteaptă rezultatul testului PCR

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a explicat că toată lumea ce participă la realizarea emisiunii a mers acasă, imediat ce cuplul a primit rezultatul. Mirela a realizat până acum un test rapid, care a ieșit negativ, iar momentan așteaptă și rezultatul testului PCR.

„SP a intrat deja în legătură cu cei doi, noi am întocmit o listă cu cei care merg deobicei cu ei la filmare, care vor fi testați. Deși eu nu am intrat în contact direct cu ei, pentru că nu am nicio legătură în afara emisiunii cu aceste două personaje și le văd doar în platou unde este distanță între ei, mi-am făcut teste. Testul rapid a ieșit negativ, am făcut și testul PCR și aștept rezultatul”, a povestit Mirela Vaida, potrivit sursei citate mai sus.

Echipa Acces direct a luat toate măsurile necesare de siguranță și protecție, prin care să prevină transmiterea noului coronavirus, informează un comunica Antena Grup, citat de sursa menționată anterior. „Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc. Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”

Acesta nu este primul caz de infectare în rândul emisiunilor de la Antena 1. În urmă cu câteva săptămâni, Marcel Pavel alături de Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea și Alina Pușcaș au fost testati pozitiv pentru SARS-CoV-2, toți făcând partea di show-ul de talente „Te cunosc de undeva”.