Whitney Houston a trăit în bogăție, dar o astfel de viață a dezgustat-o. Dramele legendei muzicii pop

Whitney Houston a trăit în bogăție, dar o astfel de viață a dezgustat-o. Dramele legendei muzicii pop
Foto: Hepta/Picturelux.

Legendara cântăreață Whitney Houston s-a născut pe data de 9 august. Viața ei a fost pe cât de strălucitoare, pe atât de tragică.  În documentarul „Whitney”, lansat în 2018, surse apropiate vedetei au susținut că Whitney Houston a suferit o traumă psihologică în copilărie care a rămas cu ea pentru tot restul vieții.

Whitney a trăit în bogăție, dar o astfel de viață a dezgustat-o

Asistenta lui Houston, Mary Jones, a vorbit despre modul în care verișorul cântăreței, Dee Dee Warwick, a maltratat-o ​​pe fată. În același timp, Warwick era cu 18 ani mai în vârstă decât Whitney.

Fratele Houston Gary a susținut, de asemenea, că atât el, cât și Whitney au fost abuzați în copilărie de o femeie din familia lor, dar nu a dat un nume specific.

Aceste incidente au avut loc cel mai probabil în timp ce mama lui Whitney și Gary, Cissy Houston, era în turneu. Această experiență a influențat decizia lui Houston de a-și lua ulterior fiica Bobbi Kristina Brown în turneu cu ea. Jones a mai susținut că problemele de abuz de substanțe ale lui Whitney au fost, de asemenea, legate de trauma copilăriei ei.

Oamenii din interior susțin că Whitney Houston a început să consume substanțe ilegale cu mult înainte de a-l întâlni pe Bobby Brown, cu care s-a căsătorit. Potrivit acestora, casa de discuri a vedetei a răspândit în mod deliberat vestea că Brown a contribuit la dependența artistei.

Allyn Lavar, stilistul lui Whitney, a spus că vedeta a consumat droguri împreună cu frații ei, care au învățat-o cum să facă asta. Fratele mai mare al lui Houston, Michael, a recunoscut că el a fost cel care i-a prezentat cântărețului „pudra albă”.

Whitney Houston a negat că are probleme cu droguri

Lavard a declarat că ani de zile a convins-o pe cântăreață să se supună unui tratament, dar totul a fost în zadar. Când garda de corp a lui Whitney, David Roberts, care a asistat la supradozajul ei, a spus echipei vedetei că are o problemă gravă cu drogurile, el a fost pur și simplu concediat.

Whitney a trăit în bogăție, dar o astfel de viață a dezgustat-o. A fost forțată să joace un rol care nu avea nimic de-a face cu eul ei adevărat. „Incapacitatea de a fi 100% ea însăși a fost o povară teribilă pentru ea. Poți să arăți bine, să pari puternic, dar în interior poți ascunde nesiguranțe, probleme personale și dificultăți”, a împărtășit un insider într-o conversație cu People.

El a adăugat că, odată ce Houston a semnat cu legendarul producător Clive Davis, ea trebuia să facă ceea ce a spus el, să poarte ceea ce a spus el, să cânte ceea ce voia el să cânte și să fie o fată bună. Cu siguranță îi era supărată, dar a jucat după regulile lui.

Probabil că acest lucru a jucat și un rol în dependența ei de droguri. Consumul de droguri al lui Whitney a fost o formă de rebeliune împotriva imaginii ei impecabile și a oamenilor care au încercat să o controleze.

În ce condiții a crescut fiica vedetei

Aceasta s-a transformat în cele din urmă într-o dependență care s-a agravat în timp. Asistenții vedetei au lăsat-o să facă tot ce a vrut. Le era teamă că ea îi va concedia dacă simțea că încearcă să o contrazică.

Whitney a folosit substanțe ilegale cu soțul ei, popularul cântăreț Bobby Brown. În cartea sa, el a scris că au făcut adesea acest lucru în prezența fiicei lor mici, Bobbi Kristina Brown.

În timp ce vedeta era însărcinată, a renunțat la droguri, dar după ce a născut, totul a început de la capăt.

„Fiica noastră a crescut în mijlocul tuturor. Ea a văzut deseori cum mama și tatăl ei erau înalți și era acolo pentru noi când eram în această stare. Am încercat să stăm departe de ea, dar ne-a fost greu să o vedem doar când eram treji. Acest lucru a durat mulți ani. Fiica noastră a văzut totul. Când mă gândesc la asta acum, simt o durere uriașă”, și-a amintit Brown.

Soții s-au înșelat în mod repetat unul pe altul. Potrivit lui Brown, Whitney a fost cea care l-a înșelat prima. El a susținut că ea a avut relații intime cu mulți producători și artiști din industrie. Dar nu a dat nume.

Mariajul a luat sfârșit

David Roberts a susținut că Brown și-a insultat soția și a bătut-o, dar ea l-a iertat totul și a încercat să-l liniștească. În 2007, cuplul a divorțat, iar Houston a primit custodia fiicei ei. Apoi a încercat să renunțe la droguri și a mers la tratament, dar, din păcate, nu a ajutat-o.

În 11 februarie, 2017, Whitney Houston a fost găsită inconștientă în baia unei camere de hotel din Beverly Hills chiar înainte de premiile Grammy. Nu a fost posibil să o salvez. Cauzele morții sunt înecurile, bolile de inimă și dependența de droguri. În ciuda rapoartelor oficiale, fostul soț al vedetei a insistat că aceasta a murit din cauza inimii frânte. Ce a vrut să spună nu este clar.

Urmăriți B1TV.ro și pe