Alexandra Văcaru este noul prefect al Capitalei: Voi asigura continuitate activității economice în București (VIDEO)

Alexandra Văcaru este noul prefect al Capitalei: Voi asigura continuitate activității economice în București (VIDEO)
Alexandra Văcaru, noul prefect al Capitalei / Foto: captură B1 TV

Alexandra Văcaru este noul prefect al Capitalei. Ea a depus jurământul în cursul zilei de joi și a precizat că dorește să asigure continuarea activității economice a Capitalei.

„Îmi voi îndeplini atribuțiile cu onestitate și garantez că obiectivul principal va fi protecția vieții și a integrității și sănătății persoanelor. Cred că îndeplinind aceste obiective trebuie să respectăm și profesioniștii (…) O să mai am în vedere un obiectiv vital, care este siguranța cetățenilor.

Insist pentru menținerea unui climat care să ia în calcul funcționalitatea și continuarea activităților economice prin implementarea politicilor guvernamentale (…) pentru a asigura continuitatea activității economice a Capitalei.

Vom aplica măsuri concrete, eficace și proporționale și sper să găsesc forța necesară și să îmi pun toată cunoașterea și priceperea în slujba locuitorilor Municipiului București”, a declarat noul prefect al Bucureștiului, Alexandra Văcaru.

Alexandra Văcaru a ținut să precizeze că va comunica, ulterior și o serie de informații cu privire la pandemia de COVID-19, având în vedere că urmează să convoce și o ședință a CMSU.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.