Alexandru Rafila: Nu putem să creăm încredere cu oameni care au decredibilizat sistemul de sănătate şi corpul medical. Dacă continuă cu aceiaşi oameni supunem poporul român unui experiment nefericit

Alexandru Rafila: Nu putem să creăm încredere cu oameni care au decredibilizat sistemul de sănătate şi corpul medical. Dacă continuă cu aceiaşi oameni supunem poporul român unui experiment nefericit
Foto: Facebook @ Alexandru Rafila

Deputatul PSD, Alexandru Rafila a precizat că Dacian Cioloş, „a folosit acest discurs pentru a crea o responsabilitate suplimentară către parlamentari ca să voteze un guvern care prin reprezentanţii săiu prezenţi în Guvern a demonstrat că nu pot gestiona o astfel de situaţie”.

„Îl felicit pe domnul Dacian Cioloş pentru discursul pe  care l-a ţinut. A fost un discurs perfect, ideal, care ne duce într-o poziţie prin care noi trebuie să credem un moment că acest discurs şi ceea ce ne-a spus Dacian Cioloş sunt lucruri care ar putea să se întâmple în România (…)”, a afirmat Rafila, în discursul ţinut în Parlament.

„Ne regăsim în situaţia în care avem 18.000 de cazuri pe zi, peste 500 de persoane care decedează zilnic şi nu am auzit la audirea doamnei ministru niciun moment în care să-şi asume responsabilitatea (…) pentru această tragedie”, a susţinut Rafila.

„Dacă continuă cu aceiaşi oameni supunem poporul român unui experiment nefericit. PSD va vota împotriva unui astfel de cabinet care să creeze o situaţie gravă în societatea românescă”, a afirmat Rafila.

Ultima oră
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară