Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern

Anca Dragu:  Întâlnirea de luni Ciucă -  Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
Foto: Anca Dragu / Facebook

Anca Dragu (USR), președinta Senatului, a declarat că partidul nu va susţine un guvern minoritar, aşa cum propune PNL. Aceasta a mai precizat că întâlnirea de luni dintre premierul desemnat Nicolae Ciucă și Dacian Cioloș, președintele USR, nu e una de negociere.

Anca Dragu, despre discuțiile Nicolae Ciucă – USR și noul guvern

„Nu e o întâlnire de negociere. Premierul desemnat l-a contactat pe Dacian Cioloş şi a cerut această întâlnire pentru a-i prezenta echipa și programul.

Mandatul nostru e clar: noi nu susţinem un guvern minoritar, cum şi mesajul PNL e clar, vor un guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă”, a declarat Anca Dragu, la Digi24.

Aceasta a mai afirmat că Nicolae Ciucă i-a spus clar lui Dacian Cioloş că vrea să prezinte intenţiile sale privind un guvern minoritar.
„PNL şi PSD împing spre un guvern minoritar, deşi acesta nu este o soluţie pentru România”, a mai spus Anca Dragu.