Ca în Western: Gab fierbe iar un american a atacat un birou FBI

Ca în Western: Gab fierbe iar un american a atacat un birou FBI
Directorul FBI, Christopher Wray. Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Rod Lamkey - CNP

Un bărbat îmbrăcat cu vestă antiglonţ, a încercat azi să pătrundă în zona de control de securitate a unui birou FBI din Ohio.

Ulterior a avut un schimb de focuri de armă cu forţele de ordine, titrează Associated Press.

Nu s-au înregistrat victime

Confruntarea de la biroul FBI din Cincinnati are loc în contextul în care oficialii reclamă creşterea numărului de ameninţări la adresa agenţilor federali.

Violențele au urmat percheziţiei de la proprietatea Mar-a-Lago a lui Donald Trump

Conform autorităților, bărbatul a „încercat să pătrundă” în zona de control a vizitatorilor de la biroul FBI dar s-a retras când a fost confruntat de agenţi.

A fost urmărit pe Autostrada Interstatală 71 şi a avut un schimb de focuri de armă cu poliţia.  Autorităţile au închis autostrada iar oficialii din Ohio au blocat o rază de 1,5 km în apropierea autostrăzii şi au îndemnat locuitorii şi proprietarii de afaceri să încuie uşile şi să rămână în casă.

Gab, platforma folosită împotriva Facebook sau VK, fierbe de furia americanilor

Pe Gab, un site de socializare popular american folosit ca alternativă la cenzura de pe Facebook sau VK-ul rusesc, utilizatorii au avertizat că se pregătesc pentru o revoluţie armată.

Oficialii federali au urmărit, de asemenea, o serie de alte discuţii îngrijorătoare atât pe Gab cât şi pe alte platforme care ameninţau cu acte de violenţă împotriva agenţilor federali.

Directorul FBI, Christopher Wray, a denunţat ameninţările:„Violenţa împotriva forţelor de ordine nu este un răspuns, indiferent de cine sunteţi supărat”, a declarat acesta.

FBI şi-a avertizat miercuri agenţii să evite protestatarii

 FBI şi-a avertizat miercuri agenţii să evite protestatarii şi totodată să  asigure cardurile lor de securitate că „nu sunt vizibile în afara spaţiului FBI”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:41 - Rareș Bogdan: Eu sper din suflet să ne prindă Crăciunul în Schengen / Întrebarea este ce se întâmplă în cazul în care nu vom fi admiși. România poate fi un jucător (VIDEO)
22:31 - Unde merg cele 31,5 miliarde euro primite recent de România de la UE
22:28 - Dani Oțil, ultimatum pentru Gabriela Prisăcariu. Motivul pentru care prezentatorul TV ar fi dispus să divorțeze: „Nu vreau să pun presiune pe tine”
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei