Campania a început cu scandal la Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și Viorel Caragea, fostul șef al IPJ Gorj, la un pas de bătaie. „Mi-era teamă că dacă scot mâna din buzunar și îi dau una, ascultă la icoane” (VIDEO)

Campania a început cu scandal la Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și Viorel Caragea, fostul șef al IPJ Gorj, la un pas de bătaie. „Mi-era teamă că dacă scot mâna din buzunar și îi dau una, ascultă la icoane” (VIDEO)
Captură Video TV Sud

Campania electoră a început cu scandal la Târgu Jiu. Marcel Romanescu, primarul orașului și preşedintele organizației locale a PNL, și Viorel Caragea, fostul şef al Poliţiei Gorj, actual preşedinte al Partidului Ecologist Gorj, s-au luat la harță când se lipeau primele afișe electorale. Ambii își doresc să ocupe fotoliul de primar în următorii patru ani.

Scandal între doi dintre candidații la Primăria Târgu Jiu

Marcel Romanescu și Viorel Caragea au fost personaje principale într-un scandal declanșat joi noapte, în zona centrală a oraşului Târgu Jiu, chiar în primele minute de la debutul campaniei electorale premergătoare alegerilor locale din 27 septembrie.

„Nu există Dumnezeu pentru tine. Să-ţi dea Dumnezeu ce meriţi!”, i-a spus Caragea primarului Romanescu.

Replica edilului a venit imediat: „Bă, nu am vorbit niciodată de fie-ta. Tu ai vorbit de mama. Bă, nenorocitule, tu ţi-ai bătut joc de mama. Bă, ţi-ai bătut joc de mama”.

Cei doi s-au apropiat și mai mult, iar Romanescu l-a împins pe Caragea. Ei au fost despărțiți de membrii echipelor de campanie. În tot acest timp, martorii strigau: „Fără violență! Fără violență!”.

Viorel Caragea a anunțat că va formula plângere penală împotriva lui Marcel Romanescu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Explicații după scandalul dintre Romanescu și Caragea

Viorel Caragea a declarat că nu e prima dată când primarul reacționează așa, „deși se dă elevat”.

„Unul dintre indivizii din grupul lui, Fiu Claudiu, care nu are nici liceu și se laudă că e mare șmecher la pescari dar eu nu l-am văzut vreodată în asociație – și care e cercetat de poliție pentru sechestrare – se tot lega de mine. Eu vorbeam cu niște doamne. Se și vede pe filmare. Și tot zicea că mi-a dat cineva cu lopata în cap la Sibiu, de-aia sunt așa, că mă bagă la pușcărie… Și i-am zis ”Du-te tu prima dată, cu Romanescu al tău!”. Filmarea e mai lungă, au pus băieții ăia doar o parte, că e filmarea lor. El mă mai injură… Romanescu care zice că e cadru didactic. El are în jurul lui numai interlopi, numai smardoi. Ați văzut că mă împinge și nici nu mă mișc. Am 110 kile. Mi-era frică că dacă scot mâna din buzunar și îi dau una, ascultă la icoane”, a povestit Caragea, pentru euroolteniainfo.com.

Șeful PNL Gorj, Dan Vîlceanu, i-a luat apărarea lui Romanescu: „A fost o instigare și un scenariu pus la cale. În momentul în care domnul Caragea a început să strige după domnul Romanescu, o altă persoană deja filma cu telefonul. Persoana respectivă este o persoană recunoscută ca fiind apropiată de patronul unei televiziuni locale care de la momentul câștigării mandatului are o politică editorială anti-Romanescu”.

Candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu, Ciprian Florescu, a afirmat, la rândul său, că Romanescu și Caragea sunt „doi bufoni”.

Ultima oră
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”
17:01 - Legea asistenței sociale s-ar putea schimba. Ce trebuie să știe românii care primesc ajutor de la stat
16:57 - Florin Cîțu: Cred că azi dăm hotărârea CNSU privind închiderea activităților economice de la ora 18 în localitățile cu incidențe între 4 și 6 la mie (VIDEO)
16:53 - Prefectul judeţului Prahova a emis un ordin privind încetarea mandatului primarului din comuna Şotrile, condamnat pentru pornografie infantilă
16:40 - Joe Biden și Emmanuel Macron, prima conversație de la izbucnirea scandalului pe vânzarea de submarine. Franța își acuzase aliații de „trădare”
16:27 - Mihaela Rădulescu, întâlnire de gradul zero cu un actor celebru. Cum s-au fotografiat cei doi și ce reacție a avut iubitul vedetei (FOTO)