Marcel Ciolacu, întrebat de moţiunea de cenzură: „Numai proștii nu au emoții”

Marcel Ciolacu, întrebat de moţiunea de cenzură: Numai proștii nu au emoții
Foto: Inquam Photos / George Calin

Noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a subliniat, înainte de Comitetul Executiv al PSD, că prioritatea partidului trebuie să fie acum organizarea pentru a supravieţui la moţiunea de cenzură ce urmează să fie depusă de opoziţie.

„Din punctul meu de vedere prioritatea partidului în momentul de față, și a mea personală, este să ne organizăm pentru moțiunea de cenzură”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Deşi a arătat că încă există majoritate parlamentară pentru susţinerea Guvernului, Ciolacu a avut un răspuns categoric întrebat dacă are emoţii privind moţiunea de cenzură.

„Numai proștii nu au emoții. Nu sunt probleme matematice, dar trebuie să ne organizăm, e normal”, a susţinut noul preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Întrebat de o posibilă candidatură pentru a prelua conducerea partidului, Ciolacu s-a rezumat la a cere ca atenţia să fie îndreptată acum către moţiunea de cenzură.

„Aș dori să vorbesc despre aceste lucruri după Comitetul Executiv, eu vă spun cu ce mesaj voi intra în CEx. Întâi să terminăm cu moțiunea și după stăm de vorbă”, a arătat Ciolacu.

Liderii PSD s-au reunit vineri în Comitetul Executiv Naţional, o şedinţă care se anunţă extrem de tensionată doarece se ascute lupta pentru putere între taberele care vor să controleze formaţiunea odată cu căderea lui Liviu Dragnea.

Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)