Corneliu Momanu, fost deputat și primar, a murit la 72 de ani: „O pierdere grea pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut”

Corneliu Momanu, fost deputat și primar, a murit la 72 de ani: „O pierdere grea pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut”
Foto: Facebook @ Constantin Toma

Fostul deputat și primar liberal Corneliu Momanu a murit luni, 25 octombrie, la vârsta de 72 de ani.

De profesie inginer constructor, Corneliu Momanu a fost șef șantier IJCM Vrancea între 1972 și 1990, perioadă în care s-a construit actualul oraș Focșani, potrivit Adevărul.

Corneliu Momanu a fost și primar al municipiului Focșani, între 1990 și 1992, iar între 1996 și 2004 a fost conslier județean PNL de Vrancea. De altfel, el a și condus filiala liberală din județ, în perioada 2002-2004, iar ulterior a devenit deputat și a rămas în memoria colegilor drept parlamentarul cu cea mai bună prezență la lucrările Camerei – peste 95%.

În 2006 s-a numărat printre membrii-fondatori ai PDL, partidul care s-a unit cu PD în formarea PD-L.

Corneliu Momanu s-a retras din politică în 2008 și a fost director tehnic la firma SC General Construct SA Focșani, firmă pe care o înființase alături de fratele său, Mircea Momanu.

Ce a spus Constantin Toma după moartea lui Corneliu Momanu

„Corneliu Momanu, fost președinte al PNL Vrancea în perioada 2001 – 2005, a trecut astăzi la cele veșnice. O pierdere grea pentru familie și pentru toți cei care l-au cunoscut. Va rămâne în memoria noastră drept omul care s-a implicat în viața publică, în administrație, căutând să facă bine comunității. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Constantin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea și totodată al filialei PNL din județ, pe Facebook.

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE