Crin Antonescu: Am mai multă încredere în George Maior decât în Teodor Meleșcanu

Crin Antonescu: Am mai multă încredere în George Maior decât în Teodor Meleșcanu

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a mărturisit duminică, în cadrul unei emisiuni televizate, că are mai multă încredere în directorul SRI George Maior decat în cel al SIE, Teodor Meleșcanu.

„Dacă vorbim de persoane fizice, pot să vă spun, că, poate paradoxal pentru unii, am mult mai multă încredere în George Maior decât în Teodor Meleșcanu, chiar dacă – sau poate tocmai pentru că – cu Teodor Meleșcanu am fost coleg de partid ani de zile”, a declarat Antonescu, potrivit EVZ.

Acesta a mai precizat că nu va face nicio schimbare în frunta serviciilor secrete atunci când va prelua mandatul de președinte interimar al României.

„Dacă ele funcționau corect, vor funcționa în continuare. Important este ca eu, chiar dacă voi fi ales președinte deplin al României, nu merg la Cotroceni pentru ca în locul omului lui Basescu la un serviciu sa pun omul lui Antonescu”, a mai spus președintele Senatului.

Crin Antonescu va renunţa la poziţia de şef al PNL, după preluarea mandatului de preşedinte interimar al ţării. Aşa că liderii PNL vor desemna luni un vicepreşedinte care va prelua conducerea partidului.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”