Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Executivul: Județul nostru, Teleorman, nu a fost uitat de către Guvernul Orban

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Executivul: Județul nostru, Teleorman, nu a fost uitat de către Guvernul Orban
Foto: Facebook

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, prezintă într-o postare pe Facebook, o parte dintre proiectele implementate de Executivul liberal în județul Teleorman de când a preluat guvernarea, în urmă cu un an, și până acum.

Barbu precizează că în această perioadă au fost direcționate fonduri guvernamentale către mai multe proiecte printre care unele ce țin de îmbunătățirea infrastructurii rutiere, realizarea unui nou corp la Spitalul Județean Alexandria, modernizarea Spitalului Orășenesc Zimnicea sau reabilitarea cinematografului din Roșiorii de Vede.

„Guvernul Orban, care se află în funcție de doar 1 an, a avut ca principală preocupare dezvoltarea economiei, deși am avut parte de o situație rară, lovindu-ne, alături de întreaga planetă, de pandemia de coronavirus.

Am luat toate măsurile posibile, cu resursele pe care le-am avut, pentru protejarea populației, dar nu am neglijat nicio secundă celelalte probleme sistemice ale României.

Funcționarea economiei a fost tot timpul între preocupările și prioritățile noastre și chiar dacă a fost un an extrem de dificil, am făcut pași importanți pentru dezvoltarea economiei.

Județul nostru, Teleorman, nu a fost uitat de către Guvernul Orban.

Aici au fost direcționați bani guvernamentali pentru o serie de investiții. După mai bine de 15 ani, Drumul Național 51 Alexandria – Zimnicea a fost reabilitat. Drumul European 70 se află în plin proces de lărgire, urmând a fi fluidizat traficul pe tronsonul Alexandria – București, dar și secțiunea care leagă Alexandria de Turnu Măgurele, unde vor începe lucrările în curând.

Din cauza pandemiei au ieșit la suprafață toate problemele sistemului sanitar, iar Guvernul din care fac parte a decis direcționarea fondurilor necesare pentru realizarea unui nou corp la Spitalul Județean Alexandria, precum și modernizarea Spitalului Orășenesc Zimnicea.

De asemenea, vor fi reabilitate Casa de Cultură Zimnicea și Casa de Cultură Turnu Măgurele, iar la Roșiorii de Vede, după foarte mulți ani, va fi reabilitat cinematograful.

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele implementate în Teleorman, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Voi continua să mă implic în dezvoltarea județului nostru! Cu ajutorul dumneavoastră, al cetățenilor, care ne sprijiniți și ne susțineți, vom depune tot efortul pentru a dezvolta Teleormanul”, a scris Cristi Barbu pe Facebook.

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Executivul: Județul nostru, Teleorman, nu a fost uitat de către Guvernul Orban