Cristian Băcanu (PNL): Nicio surpriză, pesediștii nu au votat desființarea Secției speciale. PSD, o boală care nu se vindecă ușor și care poate să recidiveze când ne așteptăm cel mai puțin (VIDEO)

Cristian Băcanu (PNL): Nicio surpriză, pesediștii nu au votat desființarea Secției speciale. PSD, o boală care nu se vindecă ușor și care poate să recidiveze când ne așteptăm cel mai puțin (VIDEO)
Foto: facebook.com/CristiBacanuPF

Deputatul PNL Cristian Băcanu a declarat, miercuri, că PSD a înființat Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție ca să satisfacă „dorința fierbinte” a lui Liviu Dragnea „de a acapara puterea și de a ataca statul de drept”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cristian Băcanu (PNL), despre PSD și desființarea Secției speciale

„Nu-i nicio surpriză pentru mine să văd că pesediștii nu au votat desființarea Secției speciale. Vă spun un lucru, domnilor pesediști. Îi apărați moștenirea imorală a domnului Liviu Dragnea și PSD este din punctul meu de vedere o boală. PSD este o boală care nu se vindecă ușor și care poate să recidiveze dacă nu suntem atenți atunci când ne așteptăm cel mai puțin. Domnilor pesediști, ați înființat această secție ca să îi satisfaceți dorința fierbinte a domnului Dragnea de a acapara puterea și de a ataca statul de drept. Astăzi, acționați în acest fel pentru a vă proteja baronii, pentru a o proteja pe doamna Gabriela Firea, pentru a-i proteja pe oameni precum Paul Stănescu sau Ionel Arsene. Asta faceți dumnevoastră, domnilor pesediști!”, a declarat Cristian Băcanu, miercuri, în plenul Camerei Deputaților.

Liberalul susține că „înființarea Secției speciale n-a fost cerută nici de către magistrați, nici de către cetățeni”.

„Peste 80% dintre judecători și procurori au dorit întotdeauna să nu existe o astfel de secție, care, repet, este umilitoare pentru profesia de magistrat. Magistrații n-o doresc, cetățenii n-o doresc. Pentru această secție dumneavoastră și pentru alte aspecte, i-ați gazat pe oameni în 10 august. Să vă fie rușine, domnilor pesediști!”, a adăugat Cristian Băcanu.

Proiectul privind desființarea SIIJ a fost adoptatmiercuri de Camera Deputaților, în rol de primă cameră sesizată.

Urmăriți B1TV.ro și pe