Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte

Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
Foto: Cristian Bușoi / Facebook

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a anunțat, vineri, că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a intrat în fază finală, iar Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, va veni la București, pe 27 septembrie, să anunțe aprobarea sa. „Alegațiile care apar acum în unele publicații, precum că doamna Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita după Congresul PNL sunt pure fabulații”, a ținut să precizeze Bușoi.

Cristian Bușoi, despre vizita la București a Ursulei von der Leyen pentru aprobarea PNRR

„Veste excelentă. PNRR a intrat în fază finală, iar președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen va veni la București să anunțe aprobarea programului. PNRR va însemna startul unui maraton de investiții și reforme importante pentru modernizarea României. După vizita pe care președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen o va efectua în SUA, la New York, unde participă, alături de șefi de stat și de guvern, la Reuniunea anuală a ONU, domnia sa va sosi, pe 27 septembrie, la București”, a scris liberalul, pe Facebook.

Bușoi a ținut să vină și cu câteva precizări despre vizita șefei C.E. la București: „Ca să punem capăt tuturor speculațiilor, trebuie să știți că programul domniei sale în SUA era de mult stabilit, iar alegațiile care apar acum în unele publicații, precum că doamna Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita după Congresul PNL sunt pure fabulații și au ca scop doar intoxicarea publicului. Agenda președintelui Comisiei Europene este foarte încărcată și nu este făcută peste noapte. Sper ca încercările de intoxicare a publicului să înceteze”.