Cristian Diaconescu cere conducerii PMP Ilfov să-l suspende pe consilierul acuzat de agresarea unei colege de la USR Mogoșoaia

Cristian Diaconescu cere conducerii PMP Ilfov să-l suspende pe consilierul acuzat de agresarea unei colege de la USR Mogoșoaia
Foto: Partidul Mișcarea Populară / Facebook

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a solicitat filialei PMP Ilfov să-l suspende pe Dinu Gheorghe, consilier în Mogoșoaia, din toate funcțiile politice.

Reacția vine în urma apariției în spațiul public a unei înregistrări, făcute chiar de victimă, în care se vede cum Dinu Gheorghe și consilierul PNL Ene Valentin o amenință și o agresează pe consiliera USR Felicia Ienculescu Popovici.

Diaconescu a cerut ca Gheorghe să fie suspendat din funcții până se termină ancheta.

Reacția lui Cristian Diaconescu după ce o consilieră USR a fost agresată

„Solicit cu fermitate Consiliului Executiv Județean al PMP Ilfov să-l suspende pe domnul Dinu Gheorghe din toate funcțiile politice pe care le deține până la concluzionarea anchetei cu privire la incidentele de joi, 27 ianuarie, din cadrul Consiliului Local Mogoșoaia.

Partidul Mișcarea Populară nu tolerează niciun fel de comportament care nu se bazează pe respectul față de cetățeni, colaboratori sau opozanți politici”, a scris Cristian Diaconescu, pe Facebook.

Scandalul izbucnit la Consiliul Local Mogoșoaia

Totul are legătură cu scandalul imobiliar ”Sectorul 0”. USR a acuzat că e ilegală Hotărârea de Consiliu Local de la sfârșitul anului trecut prin care Primăria Mogoșoaia a decis exproprierea a 328 de hectare, urmând ca proprietarii să fie despăgubiți cu 1,7 euro/ mp.. Hotărârea a trecut cu 10 voturi din 15, deși era nevoie de 11 voturi.

Printre proprietarii care vor beneficia de această hotărâre se numără senatoarea PNL Alina Gorghiu și alți liberali. Hotărârea a fost votată de toți consilierii PNL și de doi consilieri PMP. Cei care au devenit agresivi erau nemulțuiți că USR a semnalat public situația.

„Dacă vreodată mai aud în viața mea că mai puneți să mai sune reporteri pe nevastă-mea sau pe fii-mea vă las în căruț cu rotile, credeți-mă. Chiar dacă mă duc la pușcărie 5 ani, 6 ani, 7 ani, vă las în căruț cu rotile”, i-a spus consilierul PNL Ene Valentin consilierei USR Felicia Ienculescu Popovici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)