Cum arată străzile din Sectorul 1 după ploaie. Ioana Constantin (PMP): Primarul Dan Tudorache a zis că nu se poate asfalta din cauze obiective. Să le spună oamenilor care sunt acele cauze (VIDEO)

Cum arată străzile din Sectorul 1 după ploaie. Ioana Constantin (PMP): Primarul Dan Tudorache a zis că nu se poate asfalta din cauze obiective. Să le spună oamenilor care sunt acele cauze (VIDEO)

Ioana Constantin, candidata PMP la Primăria Sectorului 1, a prezentat vineri, într-o postare pe Facebook, cum arată un cartier în acest sector, după o ploaie de câteva ore. În timp ce filma străzi neasfaltate, pline de gropi și noroaie, dar și curți ale oamenilor inundate, Constantin a lansat un apel către principalii ei contracandidați, Dan Tudorache (PSD), actualul primar, și Clotilde Armand (USR/PLUS-PNL): să-și ia cizmele de cauciuc și să vadă cum se trăiește cu adevărat în cel mai bogat sector al Bucureștiului. Ioana Constantin a mai spus că a stat de vorbă cu primarul Tudorache, iar acesta i-a transmis că nu poate asfalta din „cauze obiective”.

Ioana Constantin (PMP): Așa arată străzile din Sectorul 1 – neasfaltateși la fiecare ploaie se inundă și sunt pline de noroaie

„Așa arată străzile din Sectorul 1: neasfaltate, care la fiecare ploaie se inundă și sunt pline de noroaie. Uitați-vă în ce condiții se lucrează. Pe aici trec sute de copii care trebuie să meargă la școală, că vor începe și școlile peste o săptămână. În fiecare curte sunt bălți, se inundă cu totul”, a spus Ioana Constantin, în timp ce filma pe o stradă din cartierul 16 Febuarie – Giulești.

Sursă Video: Ioana Constantin / Facebook

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Aceasta a precizat că a discutat cu primarul PSD Dan Tudorache, iar acesta i-a transmis că nu poate asfalta din cauze obiective: „La ultima discuție cu domnul primar Tudorache, am înțeles că nu se poate asfalta, că are niște cauze obiective. Să vină să le spună oamenilor care sunt cauzele alea obiective pentru care plătesc taxe și impozite, ca-n centrul Bucureștiului să beneficiezi de asemenea străzi”.

„Sunt străzi din Sectorul 1, cel mai bogat sector, cu cel mai mare buget. Aici locuiesc sute de copii care vor merge la școală, merg la grădiniță, și oameni de toate vârstele care nu beneficiază de nimic în mod real din taxele și impozitele pe care le plătesc. Trag cu ochiul în curți și pur și simplu e plin de apă. Curțile oamenilor sunt inundate, sunt cu lopeți, cu găleți și încearcă să scoată din curți apa”, a mai descris candidata PMP la Primăria Sectorului 1.

Ioana Constantin, invitație pentru Dan Tudorache și Clotilde Armand: Să vină să vadă cum arată străzile din Sectorul 1

Constantin a amintit și de o declarație a fostului premier Viorica Dăncilă, potrivit căreia guvernarea PSD a scos țara din noroaie: „Aș vrea să ne explice domnul Tudorache, primarul Sectorului 1, cum e scoasă țara asta din noroaie, când în Sectorul 1 avem astfel de străzi”.

„Aș vrea să lansez o invitație și pentru doamna Clotilde Armand, că dânsa a fost consilier local la Sectorul 1, a plecat la Bruxelles, acum candidează la Primărie: poate-și pune niște cizme de cauciuc și vine să vadă cum arată Sectorul 1 și în altă parte decât în centru, că și aici e tot Sectorul 1! Domnul Tudorache, veniți să vedeți cum e viața adevărată în Sectorul 1!”, a mai transmis Ioana Constantin.