Dacian Cioloș, înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian: Le ofer un parteneriat așa cum sper că ne dorim toți, ca să putem forma o majoritate în Parlament (VIDEO)

Dacian Cioloș, înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian: Le ofer un parteneriat așa cum sper că ne dorim toți, ca să putem forma o majoritate în Parlament (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Calin

Candidatul la funcția de prim-ministru, Dacian Cioloș, a venit la sediul liberalilor pentru o discuție cu președinții PNL și UDMR, Florin Cîțu și Kelemen Hunor, în încercarea de a re-creiona majoritatea parlamentară care a fost la putere în primele opt luni ale anului. La întâlnire participă și Varujan Pambuccian, liderul minorităților naționale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ce a declarat Dacian Cioloș înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu, Kelemen Hunor și Varujan Pambuccian

„N-am venit la această întâlnire ca să aflu ce pot să îmi ofere mie partenerii noștri de coaliție, ci ce sunt ei dispuși să ofere ei de fapt României pentru că va trebui să oferim o soluție pentru România. Le ofer un parteneriat așa cum ne dorim, sper, toți, ca să putem forma o majoritate parlamentară”, a declarat premierul desemnat, miercuri, la intrarea în sediul PNL.

Președintele USR a vorbit despre refacerea coaliției și pe B1 TV, marți seară, când a fost invitatul lui Tudor Mușat la „Actualitatea”.

„Noi credem că cele mai mari șanse să scoată România din criză le are un Guvern care să aibă o susținere clară, declarată și asumată în Parlament. Din punctul nostru de vedere, în momentul de față, cele mai mari șanse ar trebui să le aibă o coaliție de centru-dreapta, refacerea coaliției între PNL, USR și UDMR. De altfel, activarea ei – pentru că această coaliție are încă un protocol care, din știința mea, este în continuare în vigoare, el n-a fost revocat de niciuna dintre părți, dar vom vedea”, spunea Dacian Cioloș.