Dovezile care ÎL CONTRAZIC pe Dacian Cioloș: A apărut DOCUMENTUL care arată că liderul PLUS a fost membru PUNR

Dovezile care ÎL CONTRAZIC pe Dacian Cioloș: A apărut DOCUMENTUL care arată că liderul PLUS a fost membru PUNR
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Dacian Cioloș, actual lider al formațiunii PLUS, a negat în repetate rânduri că ar fi făcut vreodată parte dintr-un partid politic. Numele fostului prim-ministru apare însă pe o listă a membrilor Biroului Executiv Naţional al PUNR din 1995, potrvit unui document care a fost publicat pe Facebook de Alin Andrei Gorscovoz, fost vicepreşedinte al Tineretului PUNR.

În documentul cu pricina, Cioloș figurează drept membru al Biroului Executiv Central și preşedinte al Organizaţiei de Tineret al PUNR.

”Declaratia fara echivoc a lui Dacian Ciolos „Nu am fost niciodată membru P.U.N.R.” corelată cu apariția unei copii a unui document intern al PUNR din care reieșea că acesta a fost președintele organizației de tineret iar subsemnatul era printre vicepreședinți, la care s-a adăugat și atacul isteroid al unora împotriva PUNR și a Uniunii Vatra Românească m-au determinat să vad dacă intr-adevar informatia este un fakenews sau e adevarata..cand timpul mi-a permis am „săpat” în arhiva politică personală (în care păstrez documente cu o vechime de aproape 30 de ani ce atestă „aventurile mele politice „) si pot sa va spun următoarele:

1.Dacian Ciolos a fost membru al PUNR..nu stiu daca are semnată sau nu o adeziune ..Nu stiu daca a avut carnet de partid sau a plătit vreun leu cotizație.. dar stiu ca in iulie 1995 era președintele organizației de tineret al PUNR calitate in care a participat la Conferința Națională de la București la care am participat si eu..în plus , acesta făcea parte din Biroul Executiv Central (Capitolul B poziția 11)..era practic imposibil sa faci parte din structura de conducere națională a unui partid fără a fi membru în acel partid

2.Nu stiu nimica de activitatea sa derulată în fruntea acestei organizații sau de vreo intrunire de partid la care sa mai fi participat acesta ..de altfel în toamna lui 1995 a si plecat la studii în Franța..

A fost greu să mă decid daca sa public sau nu acest lucru deoarece stiu ca va fi urmat de un atac violent împotriva subsemnatului din partea unor persoane care nu m-au cunoscut niciodată dar care astăzi se cred mari arhangheli ai dreptății..în plus e posibil ca adversarii lui Dacia Ciolos sa purceada la un atac grotesc împotriva sa folosind ca si muniție si aceasta postare a mea..DAR cred ca daca se doreste cu adevarat o schimbare în societatea românească, dacă dorim o clasa politica noua trebuie sa le cerem politicienilor un prim lucru: sa fie sinceri si sa-si asume trecutul…

P.S. Nu are de ce sa-i fie rusine lui Dacian Ciolos ca a fost membru în PUNR sau UVR (peste 600.000 de români au facut parte din UVR) si peste 1 milion de români au votat PUNR în 1992..eu am fost membru 6 ani de zile in acel partid unde am intalnit oameni minunati si care aveau un singur „defect”: iubeau prea mult România..”, a scris Alin Andrei Gorscovoz, pe Facebook, alături de documentul în care apare numele lui Dacian Cioloș.

Anterior, într-un interviu acordat pentru Press One în decembrie 2018, fostul premier a susținut cu vehemență că nu a fost niciodată membru al vreunui partid politic și că nu știe de unde a apărut documentul care îl contrazice.

”În primul rând, trebuie să spun că eu n-am fost membru de partid niciodată până acum. Nu am nici o cerere de adeziune la vreun partid, nu am avut niciun carnet de partid, nu am plătit cotizație la niciun partid și nu am fost membru al niciunui partid. (…) Nu știu ce e cu acel document. Eu nu am fost membru de partid, nu am fost membru al PUNR-ului, nu am nici o solicitare de adeziune, nu am carnet de partid, nu am plătit cotizație niciodată. (…) În Junimea Vatra Românească − da, am fost membru, așa cum au fost mulți studenți”, a declatat Dacian Cioloș pentru Press One.

Dovezile care ÎL CONTRAZIC pe Dacian Cioloș: A apărut DOCUMENTUL care arată că liderul PLUS a fost membru PUNR

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari