Secretarul de stat acuzat că a susținut intervenția violentă a jandarmilor pe 10 august a primit altă funcție. Dan Chirică: Am demonstrat că putem să avem servicii publice de calitate. SERVIM PATRIA!

Secretarul de stat acuzat că a susținut intervenția violentă a jandarmilor pe 10 august a primit altă funcție. Dan Chirică: Am demonstrat că putem să avem servicii publice de calitate. SERVIM PATRIA!
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comisatul şef Mihai Dan Chirică, secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, nu se va mai ocupa de relaţia cu prefecţii, fiind desemnat de ministrul Carmen Dan să se ocupe de relația cu Parlamentul.

Chirică are calitatea de suspect în dosarul deschis după violențele de la protestul din 10 august. El este acuzat că a susținut intervenția din Piața Victoriei, cu încălcarea legii, prin presiuni asupra prefectului.

Mihai Dan Chirică le-a trimis prefecţilor un mesaj prin care anunţă schimbarea:

„Stimati colegi …. dragi prieteni !!!!
Incepand de astazi 26.09.2018 prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne am fost mutat pentru a-mi desfasura activitatea pe functia de Secretar de stat pentru Relatia cu Parlamentul si Relatii Internationale.
Tin sa va multumesc pentru tot ce am realizat impreuna pentru bunul mers al administratiei publice. Au fost momente grele si delicate pe care le am trecut impreuna si aici ma refer la inundatii, alunecari de teren , viscole …etc , momente pe care cu ajutorul Dumneavoastra le am depasit cu succes!
S-a muncit mult pentru ca serviciile de pasapoarte si inmatriculari sa raspunda asteptarilor cetatenilor, iar anul acesta am demonstrat impreuna ca putem sa avem servicii publice de calitate.
Acum la final de mandat pe aceasta functie doresc sa va urez succes in activitate si in ultimul rand multa putere de munca.
SERVIM PATRIA !
Va multumesc !
Cu aleasa consideratie,
MIHAI DAN CHIRICA”

Ultima oră
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!
11:54 - Cătălin Drulă: Sistemul feroviar e subfinanțat cronic de 30 de ani. Trebuie să-l scoatem din groapa în care a fost aruncat / În maxim două luni vom semna un contract de achiziție pentru 20 de trenuri electrice de ultimă generație (VIDEO)
11:53 - Ministrul Cătălin Drulă nu-l demite pe directorul CFR, Ovidiu Vizante: „Și-a cerut scuze”
11:50 - Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor: Cine va mai face rabat de la normele de siguranță în transportul feroviar va suporta consecințele (VIDEO)
11:33 - Ministrul Eduard Novak se pregătește de Jocurile Paralimpice. Când revine pe pistă
11:20 - Bătaie între maimuțe, pe o șosea din Thailanda. Animalele nu mai primesc mâncare din cauza restricțiilor (VIDEO)
11:19 - Tratament experimental împotriva COVID-19. Comisia Europeană a semnat un contract privind achiziția de sotrovimab
10:54 - Vreme extremă în România: ANM a emis un cod portocaliu de caniculă în 8 județe și în Capitală. 25 de județe, vizate de un cod galben