Dan Voiculescu, atacat chiar din interiorul partidului său, de fostul său consilier Ovidiu Raeţchi

Dan Voiculescu, atacat chiar din interiorul partidului său, de fostul său consilier Ovidiu Raeţchi

Dan Voiculescu este atacat chiar din interiorul partidului pe care l-a fondat. Deputatul Ovidiu Raeţchi, care la un moment dat i-a fost consilier fostului senator, spune că nimeni nu îndrăzneşte să conteste deciziile acestuia şi acuză că Partidul Conservator este o simplă „anexă a PSD”.

În plus, spune deputatul, în ritmul acesta este posibil ca formaţiunea să rămână fără grup parlamentar din octombrie, scriu jurnaliştii de la stiripesurse.ro.

„Adevărul e că această durabilă, structurală criză a Partidului Conservator nu va putea fi depăşită decât în momentul în care – într-o eventuală epocă post-Voiculescu – va exista o oarecare competiţie internă în partid; până atunci e caraghios să conteşti cumva autoritatea mogulului – o singură mişcare din falangă a acestuia face cât opiniile unui întreg Birou Permanent”, spune deputatul PC, Ovidiu Raeţchi.

Atacul îndreptat precis spre Dan Voiculescu a fost făcut chiar de un deputat al Partidului Conservator. Ovidiu Raeţchi acuză că formaţiunea a devenit o anexă a PSD-ului şi se întreabă dacă în acest ritm, PC va mai avea grup parlamentar până în luna octombrie. În plus, parlamentarul nu înţelege de ce partidul nu are curajul de a merge pe liste separate în alegeri.

„De ce mesajul central al PC în ultimele luni a fost, în esenţă: Domnul Victor Ponta este un om foarte bun, care trebuie să fie preşedintele României, iar domnul Crin Antonescu este un om foarte rău, care s-a înţeles cu Traian Băsescu şi a distrus USL? Doar atâta poate partidul lui Titu Maiorescu şi Lascăr Catargiu să lustruiască ieftin bombeul stângii?”, mai spune parlamentarul PC.

Pe Raeţchi îl nemulţumeşte şi decizia parlamentarilor PC de a nu vota la vedere pentru ridicarea imunităţii unui deputat acuzat că a luat şpagă şi spune că acest lucru arată că Partidul Conservator este într-o criză de identitate.

Ovidiu Raeţchi este acelaşi care, în martie 2011, îi lua apărarea lui Dan Voiculescu. Afaceristul era acuzat atunci de jurnaliştii ancheteonline.ro că şi-a însuşit banii din exporturile României din perioada octombrie-noiembrie 1989. Senator pe atunci, Dan Voiculescu nega informaţiile şi spunea că există facturi şi chitanţe la toate exporturile făcute în ultimele luni înainte de Revoluţie. Consilier îi era chiar Raeţchi, care declara că aceste informaţii apar în arhiva fostului Bancorex, dar că este vorba de informaţii clasificate, la care nu e permis accesul. pentru moment.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“