Daniel Fenechiu (PNL): Eu cred că o să îl vedeți pe Rareș Bogdan prim-ministru al României

Daniel Fenechiu (PNL): Eu cred că o să îl vedeți pe Rareș Bogdan prim-ministru al României
Foto: Facebook

Senatorul PNL Daniel Fenechiu s-a arătat de părere că eurodeputatul Rareș Bogdan ar fi o opțiune bună pentru funcția de premier, fiind un om care are o „capacitate extraordinară de compromis” și care „ascultă de specialiști”.

Daniel Fenechiu l-ar vedea prim-ministru pe Rareș Bogdan

„Nimeni nu poate să conteste plusul de imagine pe care l-a adus Rareș Bogdan Partidului Național Liberal. Nimeni nu poate să conteste capacitatea extraordinară de compromis a lui Rareș Bogdan. Este un om care ascultă de specialiști, care, spre deosebire de mulți oameni politici, nu le știe pe toate. Niciodată nu l-am văzut pe Rareș Bogdan în discuțiile de specialitate venind să ne explice nouă cât de multe știe el pe o zonă. Din punctul ăsta de vedere, cred că Rareș este o posibilitate. Zilele astea se va concretiza. Eu cred că o să-l vedeți pe Rareș prim-ministru al României și cred că va fi și un prim-ministru bun. Nu merg pe varianta că va fi atât de repede, chiar la această desemnare”, a declarat senatorul liberal, duminică, la Antena 3.

PNL deschide seria de consultări de la Cotroceni și anunțase că nu va formula o propunere de premier dacă nu coagulează o majoritate parlamentară în jurul lui Florin Cîțu.

„În eventualitatea în care se conturează o majoritate parlamentară, nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, va fi Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL. În eventualitatea în care nu se conturează o majoritate, decizia conducerii PNL este aceea de a se prezenta fără a face propunere de premier la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni”, se arată într-un comunicat transmis vineri de PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe