Diana Șoșoacă, după petrecerea de vineri seară: Ideea a fost să înțeleagă românii că s-a terminat cu mascarada și că oamenii trebuie să trăiască / Veniți în Parlament să vedeți ce petreceri se dau (VIDEO)

Diana Șoșoacă, după petrecerea de vineri seară: Ideea a fost să înțeleagă românii că s-a terminat cu mascarada și că oamenii trebuie să trăiască / Veniți în Parlament să vedeți ce petreceri se dau (VIDEO)
Foto: Diana Iovanovici-Șoșoacă / Facebook

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a intervenit în direct pe B1 TV, duminică seară, la „Dosar de politician”, unde a oferit o serie de explicații după ce s-a filmat în timp ce petrecea, vineri seară, la un restaurant. Ea susține că „a fost o filmare făcută special” și că „ideea a fost să înțeleagă românii că s-a terminat cu mascarada și că oamenii trebuie să trăiască”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Senatoarea Diana Șoșoacă, explicații după petrecerea de vineri seară

„A fost ziua soțului meu, da. A fost o filmare făcută special, pentru 10 minute. A fost o dedicație pentru domnul Raed Arafat și pentru domnul Iohannis, care nu a fost făcută de un lăutar, ci de către un jurnalist. Cel care cânta este jurnalist. Ideea a fost să înțeleagă românii că s-a terminat cu mascarada și că oamenii trebuie să trăiască, să își continue viața, și mă bucur că foarte mulți au înțeles acest lucru, iar aceste persoane din Guvern și de prin Parlament, și de prin tot felul de instituții care sunt acum ofensate să ne spună, dacă au curajul, cum își fac petrecerile, inclusiv din timpul stării de urgență. Să ne aducem aminte de anul trecut, petrecerea PNL de nuntă, cu 700-800 de invitați. Aș vrea să știu și eu unde este ancheta și ce s-a întâmplat, dacă domnul Iohannis a fost amendat pentru că pe pârtie nu purta mască de protecție. Da, la întrebarea dumneavoastră vă spun un lucru. Până la ora 23, când s-a încheiat petrecerea nostră – nu știu dacă știți, dar Iașiul este în scenariul verde, restaurantele au dreptul să facă petreceri cu 50% din capacitate. Acel restaurant are o capacitate de 200 de locuri, iar noi, cu tot cu chelneri, eram 20”, a declarat Diana Șoșoacă.

Întrebată dacă a făcut acest live ca formă de protest, ea a răspuns: „Da, este declarație politică, ce doriți dumneavoastră. Este o stare de normalitate la care trebuie să revenim. Să nu mai fim demagogi, să veniți, vă rog frumos, să puneți reporteri sub acoperire, să veniți în Parlament, să vedeți ce petreceri se dau când este ziua unui parlamentar sau a unui consilier, cum se aduce mâncare, cum se aduce băutură, tort și stau toți claie peste grămadă fără măști, cum se circulă fără mască”.

Întrebată dacă „se chefuiește în Parlament” așa cum susține, Diana Șoșoacă a afirmat: „Da, da, da. Nu mă credeți, nicio problemă, veniți pentru că mulți dintre cei care sunt trimiși acolo de dumneavoastră știu de această realitate”.